Kikki i sitt livs form efter stora operationen

Foto: Henrik Montgomery / TT

Det var precis innan pressträffen till Melodifestivalen som Kikki Danielsson ramlade och gjorde sig illa. Till en början trodde hon att det rörde sig om en enkel stukning, men det visade sig vara betydligt allvarligare.  Foten var nämligen bruten på tre ställen och Kikki tvingades genomlida pressträffen i svåra smärtor.
– Jag hade så ont så jag… under sista intervjun höll jag på att mörda någon, säger Kikki till Aftonbladet.

Tränar med landslagstränaren varje dag

Efter en omfattande operation är Kikki tillbaka med besked och hon berättar för Aftonbladet att hon tränar varje dag. Till sin hjälp har hon den före detta landslagstränaren i längdskidåkning, Christer Skog.
– Jag har fått en egen coach, Christer Skog. Han har levererat en riktigt bra träningscykel, så jag har ökat ordentligt, nu är det dubbla hastigheten och dubbelt motstånd. Jag tränar varje dag, annars mår jag inte bra. Då blir jag besviken på mig själv. Jag har gymmet hemma, ett riktigt hemgym, det blev ett rum över när barnen flyttade, säger hon.

Uppträder i Melodifestivalen på lördag

Ända sedan 80-talet har Kikki kämpat mot sin reumatism och smärtor i lederna. Även där är hon starkare.
– Jag mår hyfsat, det har jag gjort i flera år. Jag har väl hittat rätt medicin, peppar peppar. Men ibland säger jag ”jag fattar inte, nu har jag mått bra i flera dagar”.

Kikki har precis återhämtat sig från en rejäl influensa. Nu berättar hon att det blir ett par lugna dagar innan det är dags för Melodifestivalen på lördag, där hon ställer upp med låten ”Osby Tennessee”.

Tryck på gillaknappen för att hylla Kikkis fantastiska vilja!

LÄS MER: Melodifestivalen 2018: Artister, låtar, städer, tider, datum och biljetter

Exit mobile version