Kikki tar en paus med omedelbar verkan – för att fokusera på hälsan

Kikki Danielsson har alltid varit en av kvällstidningarnas favoriter att göra stora löpsedlar på. I Så Mycket Bättre fick hon sin chans till upprättelse efter alla rykten, men i samma veva som uppståndelsen kring Melodifestivalen eskalerade slet Kikki med en skadad fot och svag hälsa. Nu har hon tagit ett oväntat beslut: Hon tar en omedelbar paus från rampljuset.

Kikki Danielsson, 65, har synts i media sedan början av hennes karriär för över 40 år sedan. Framgången har varit på både gått och ont, men de senaste åren har hon mest fått känna på kändisskapets baksida då kvällstidningarna dragit stort på hennes olycka.

Tar en paus

Förutom privata motgångar har Kikki kämpat mot sin reumatism länge, så när hon bröt foten i höstas och pressen ringde frekvent blev beslutet klart. Hon behöver vila.
”Det beror helt enkelt på att Kikki har gjort så mycket media i höst och hon har därför tagit en mindre ’intervju-paus’ fram tills Mello närmar sig”, skriver hennes presskontakt Johanna Boström Stone i ett mejl till Expressen.

Foto: TV4

”Närmare Vasaloppet”

Kikki kommer alltså att ligga lågt och fokusera på att vila fram till hennes comeback i Melodifestivalen 2018. Dock fortsätter hon att hålla gott humör och kommunicera med sina följare på Twitter och Instagram:
”Tog bort mitt rosa gips i dag plus alla mina sydda stygn. Inga vackra färger på benet precis. Röntgen visade att såren läker fint och det var en skön lättnad. I stället för gips har jag nu fått någon form av stövel som jag kan ta av. Nu är jag ännu lite närmare Vasaloppet än vad jag var i går”, skriver hon.

Den här pausen är välbehövlig för Kikki. Trots motgångar behåller hon alltid humöret och har ett trevligt bemötande mot alla. Dela gärna för att hylla härliga Kikki.