Foto: TV4, Youtube/TT

Kristin Kaspersen ber folk om ursäkt – kritiken efter tv-profilens drag: ”Det var såklart dumt”

Kristin Kaspersen ber sina följare om ursäkt – efter bilden på sociala medier.

”Det var såklart dumt men även jag kan komma av mig”, skriver hon.

Kristin Kaspersen har ända sedan hon slog igenom på 1990-talet varit en av våra mest folkkära tv-profiler. När hon sedan tog hem ”Let’s dance” förra året växte hennes popularitet ytterligare.

Sedan dess har hon bland annat skrivit på sin bok, ”Tacksamhet” som släpptes under hösten.

”Den mest personliga jag någonsin skrivit. Dessutom egna foton. Så redo att dela med mig av mina tankar och det jag upplevt på olika sätt. Dessutom har det varit så många fantastiska möten. Nya vänner, pepp, skratt, kärlek, omtänksamhet, kreativitet.” skrev Kristin då på sin Instagram.

STOCKHOLM 20200127 Programledaren Kristin Kaspersen under Idrottsgalan 2020 i Globen. Foto Janerik Henriksson / TT

Dessutom programledde hon återigen ”Idrottsgalan” i början av året – och på fredagen ska hon göra tillfällig comeback som gästdeltagare i Let’s dance.

Men framgångarna till trots har Kristin också mötts av kritik på sistone. Det var efter att hon lade upp ett foto tillsammans med en kompis som hennes följare på Instagram valde att säga ifrån.

De menade att vännerna stod för nära varandra – i dessa coronatider.

Nu har Kristin lyssnat på kritiken – och tagit bort bilden.

”Jag är helt med er att man inte ska vara nära andra och följa restriktioner. Tog bort bilden för att inte uppröra mer över att jag står för nära Melinda och det spelar ingen än roll att vi inte rör varandra”, skriver Kristin Kaspersen på Instagram.

Hon ber helt enkelt följarna om ursäkt och förståelse.

”Det jag skrev var att jag och @missmelinda_j känner varandra är ingen ursäkt bara en förklaring varför det kändes naturligt och jag kom av mig i det ögonblick bilden togs. Vi var på middag och följer restriktionerna som gäller. Då får man sitta bredvid varandra. Och när vi tog bilden stack jag fram huvudet bredvid henne”, skriver Kristin.

Och fortsätter:

”Det var såklart dumt men även jag kan komma av mig. Och kanske för att vara nära andra blir efter en så lång tid är en längtan. Jag säger absolut inte att det är ok. Jag bara säger varför jag kom av mig”, skriver Kaspersen som också vill önska alla en fin dag.

Stödet till Kaspersen efter ursäkten

Efter att Kristin publicerade inlägget har hon mötts av massivt stöd från sina följare.

”Vi är alla människor, det är svårt att hålla avstånd med nära å kära som vi tycker om”, skriver en av Kristins följare i en kommentar till bilden.

”Tycker inte du gjorde något fel. Ibland kan det bli lite jobbigt med dessa Corona poliser. Självklart skall vi ha respekt”, skriver en annan.

”Ingen är perfekt…inte heller dom som ’gnäller’! Man får komma av sig ibland, bara för att hitta rätt igen”, skriver en tredje.

Du är underbar, Kristin! Vad tycker du om hennes ursäkt? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!