Kristin Kaspersens oväntade besked – tillsammans med prinsessan Sofia: ”Nu får jag berätta…”

Foto: Wikimedia commons/Frankie Fouganthin

Kristin Kaspersen och prinsessan Sofia gör gemensam sak!

Kristin Kaspersen, 50, är en riktig mångsysslare som tycker om att engagera sig för en god sak. Hon är bland annat ambassadör för Cancerrehabfonden, och uppmärksammar deras arbete för att hjälpa människor som drabbats och behandlats för cancer att komma tillbaka till livet.

Dessutom har hon som bekant vunnit underhållningsprogram som ”Let’s dance” i TV4, skrivit flera böcker, gör poddar, föreläsningar och agerar programledare och moderator.

Nu kan Kaspersen snart lägga till ytterligare ett uppdrag – som hon värderar väldigt högt!

Hon kommer bland annat att dela detta med prinsessan Sofia.

”Nu får jag berätta! Så stolt över det ärofyllda, viktiga och varma uppdrag att ingå i juryn för ”Svenska Hjältar 2020”, skriver Kaspersen på Instagram.

”Svenska Hjältar” är initiativ som startades av Aftonbladet redan 2007. Tidningen uppmärksammar människor som på olika sätt visat mod, civilkurage och medmänsklighet. Dessa hyllas varje år med en gala som sänds i tv från Cirkus i Stockholm.

Nu blir det alltså upp till Kaspersen, prinsessan Sofia och de andra i juryn att hitta rätt vinnare i år.

Foto: Wikimedia commons/Frankie Fouganthin

”Dessutom att få vara det tillsammans med det här gänget känns fantastiskt! Prinsessan Sofia, Kodjo Akolor, Shima Niavarani, Margaux Dietz, biskop Antje Jackelén, överbefälhavare Micael Bydén, Marika Carlsson, förbundskapten Janne Andersson och Morgan Alling. Ser fram emot en fin höst!”, skriver Krisin Kaspersen.

Foto: Wikimedia commons/Frankie Fouganthin

”Så extremt fint att sitta i juryn med dig underbara människa”, skriver skådespelaren Shima Niavarani i en kommentar till Kristins inlägg på Instagram.

Många av Kristins följare är glada för hennes skull.

”Stort uppdrag 👍 Som du kommer att klara galant”, skriver en person i kommentarsfältet till Kristins inlägg.

Dela gärna vidare inlägget om du också uppskattar initiativet ”Svenska Hjältar”!

Exit mobile version