Foto: Jonas Ekströmer/TT

Kungahusets nya besked – om prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine har sedan en tid tillbaka flyttat till USA med familjen. Där bor hon nu tillsammans med maken Chris O’Neill, prinsessan Leonore, prins Nicolas och lilla prinsessan Adrienne, som fyller ett år till våren.

Men nu kommer hon hem till Sverige igen.

Nu berättar hovet om hennes planer, uppger Svensk damtidning.

Prinsessan Madeleine brukar alltid bidra med glitter och glamour på Nobelbanketten. Här sitter hon till bords med fysik- respektive kemipristagaren i Blå hallen i Stockholms stadshus 2015.

Men i år kommer inte prinsessan, som bor i Miami med sin familj, hem till Sverige för den stora vetenskapsfesten. För många kungliga vänner har hennes glans och elegans blivit en sann höjdpunkt under årens lopp när det kommer till Nobel. Men till 2018 års fest fick svenska folket och resten av världen klara sig utan hennes karisma.

Anledningen var att Madeleine var hemma i USA med familjen under hösten. Den nyblivna trebarnsmamman fick som bekant prinsessan Adrienne i mars förra året. Något som Madeleine själv beskriver som ”det bästa som hände mig under 2018” på Instagram.

Men nu verkar det som om prinsessan Madeleine kommer hem – för officiella uppdrag!

Hovets besked – då kommer Madeleine hem till Sverige

I februari kommer Madeleine hem för att delta i drottning Silvias hjärteprojekt – Childhood, som firar 20-årsjubileum. Det uppger Svensk damtidning.

– Det här är en arbetsresa för prinsessan, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till tidningen.

Det kommer alltså bli fler åtaganden för Madeleine då hon kommer hem, men exakt vad vill hovet ännu inte gå in på.

Bor i USA

Hemma i USA har ju prinsessan Madeleine bland annat att ta hand om barnen prinsessan Leonore, 4 år, prins Nicolas, 3 och lilla prinsessan Adrienne, som nu har hunnit bli åtta månader gammal. Här är en bild på dem (som vi får anta att pappa Chris O’Neill har tagit) i samband med halloween-firandet.

https://www.instagram.com/p/Bpn8J0gngP_/

Dela gärna vidare och gilla om du också tycker det är kul att prinsessan Madeleine kommer hem igen.

Foto ovan: Jonas Ekströmer/TT

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/AzCVaWAJIFSTP_DolhqUm2kRx9KsreXWk7Nf4ZsH_6Pa_mPQDpAVqQLBA6CF1kXF?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1080:1280″ /]