Kungaparets oväntade påhitt – under sin romantiska kväll utanför slottet

Vår kära kungafamilj är aldrig lediga från de uppdrag som kommer med de kungliga titlarna, därför är det extra välbehövligt med någon rolig aktivitet tillsammans när tillfälle ges.

Nyligen gjorde kung Carl Gustaf och drottning Silvia en rolig aktivitet på egen hand, när de gjorde ett bejublat besök på genrepet av musikalen ”Så som i himmelen”, vilket kungen verkade gilla extra mycket.

Filmen ”Så som i himmelen” gick raka vägen in i svenska folkets hjärtan när den hade premiär på bioduken 2004, och den verkar även ha gått hem hos kungaparet.

Kungen och drottning Silvia under Sverigemiddagen
Foto: Sören Andersson/TT

Nyligen hade musikalen som baseras på filmen genrep inför den stora premiären, och några som var på plats för att tillbringa kvällen där var inga mindre än kung Carl Gustaf och drottning Silvia, som gästade Oscarsteatern med två stora leende på läpparna.

”Blev tummarna upp från kungen”

Drottning Silvia
Foto: Janerik Henriksson/TT

Då arrangörerna bakom musikalen själva blev väldigt glada och stolta över kungaparets närvaro, la förevigade de ögonblicket och la ut det på sin Facebooksida med texten:

”Igår hade vi riktigt finbesök på Oscarsteatern när Kungen och Drottningen kom med hela hovet för att se genrepet. Det blev tummen upp från Kungen som tyckte det var helt fantastiskt! ??????”

Igår hade vi riktigt finbesök på Oscarsteatern när Kungen och Drottningen kom med hela hovet för att se genrepet. Det…

Posted by Oscarsteatern on Thursday, September 13, 2018

Vad härligt att se att kungaparet får gå ut och göra roliga saker tillsammans. Dela gärna om du vill ha fler uppdateringar kring kungafamiljen i ditt flöde.