Kungliga kyssen på läktaren – titta vad kameran fångar ovanför Estelle

Just nu är Kronprinsessan Victoria med familj är på plats under alpina VM i Åre. Under fredagseftermiddagen syntes en hel drös med representanter på läkaren för att heja fram de svenska skidstjärnorna, och av bilderna att döma såg lillsessan Estelle ut att vara mest taggad av alla.

Men förutom att kameran fångade Estelles stora entusiasm och laganda så var det något annat intressant som fastnade på linsen. Titta på den passionerade kyssen som sker ovanför Estelles huvud.

Äpplet faller inte långt från trädet, sägs det, vilket verkar stämma bra in på prinsessan Estelle. Precis som sin pappa Daniel har hon ett stort intresse för sport, och visar alltid på entusiasm och stöttande laganda när det kommer till sportsliga evenemang.

Foto: Anders Wiklund/TT

Kysstes rakt ovanför Estelle

Just nu är alpina VM i Åre i full gång, och flera kungligheter är på plats. Medan kronprinsessan och Daniel minglade vant på läkaren hade Estelle inte ögon på något annat än skidåkarna, vilket gjorde att hon missade kyssen som skedde rakt ovanför hennes huvud.

ronprins Haakon pussar kronprinsessan Mette-Marit, i mitten prinsessan Estelle, under damernas superkombination, störtlopp, race 1, vid alpina VM i Åre 2019.
Foto: Anders Wiklund/TT under alpina VM i Åre

Mette-Marits kyss under VM i Åre

Och vilka stod för kyssen? Jo, inga mindre än norska prinsessan Mette-Marit och hennes prins Haakon, båda koda vänner till kronprinsessan Daniel och Victoria. Estelle var dock för upptagen med att kolla på damernas superkombination, störtlopp, race 1, för att märka något.

Visst är det härligt att se kärleken spira bland kungligheterna? Dela gärna denna härliga bild med andra.