Läckberg om plastikingreppen – ”Haft tur med genetiken”

Camilla Läckberg, 44, lägger ofta ut bilder hon tagit på sig själv på sin Instagram, så kallade ”selfies”. Ibland är det även mer avklädda helkroppsbilder, och allt som oftast hyllas författaren för sin kroppsform och sitt välbevarade utseende.

Men sociala medier gör det också möjligt att skriva precis vad som helst, även om det kan vara känsligt för mottagaren. Här om dagen la Camilla upp en bild där hon skämtade om att hennes yngre partner Simon ville hålla henne ung. Det var då som hennes naturlighet ifrågasattes.

Camilla Läckberg låter sina följare se mycket av henne. På hennes Instagram kan man hitta allt från uppklädda galabilder, till avklädda bikinifoton, till osminkade närbilder.

Det sistnämnda var det som fick en följare att ta för givet att Läckberg sprutar in nervgiftet botox som tar bort rynkor, varpå hon frågade vad hon fixar det.

Hällde upp champagne i trosor

Det är inte första gången som Camillas följare anmärkt på något onaturligt. En bild som många anklagade för att vara retuscherad var den nedanför, när hon iförd endast trosor häller upp champagne.

”Haft tur med genetiken”

På kommentarerna om retuschering svarade Camilla att hon dragit in magen, och bara suddat bröstvårtorna. Men när det kommer till ansiktet så är hon naturlig menar hon.

”Men har hittills haft tur med genetiken. Gjort 3D-analys av min hud och har tjock hud som har svårt att få rynkor. Dock när de väl kommer, kan de bli desto djupare….”, svarar Camilla ärligt och skämtsamt, ett svar som mottogs med kärlek av följarna.

Det flesta kommentarer på bilden var dock komplimanger om Camillas naturligt fina hy.

Jag tycker att Camillas, om är en framgångsrik författare med många barn, är en bra förebild som kan skämta om sin ålder, samt lägga ut osminkade bilder. Dela gärna för att hylla henne.