Laila Bagges fasad med kärleken – efter åren ihop: ”Låtsas att det är helt perfekt”

Laila Bagge

Laila Bagge

På sociala medier visar Laila Bagge gärna upp livet tillsammans med kärleken Korosh Kanian som hon varit ihop med i flera år.

Men under ytan är inte förhållandet riktigt som det ser ut på bilderna.

”Många låtsas att det är helt perfekt. Att man hinner med allt. Helt ärligt, vem gör det?”, skriver Laila Bagge på sin blogg. 

Det är en annorlunda tid för oss alla.

Våra äldre kan inte träffa sina yngre släktingar på grund av besöksförbud, för att kunna skydda dem från att utsättas för coronaviruset.

Men det innebär också att på grund av rådande läget är det också mycket mer tid som vi spenderar mer tid hemma och tillsammans med våra partners.

Detta kan i sin tur sätta stort prov på relationer.

Laila Bagge om ärliga relationen

Laila Bagge som träffade sin kärlek Korosh Kanian för snart sex år sedan berättar nu på bloggen om hur den fasad som hon visar upp på sociala medier om ett lyckligt förhållande – inte alls stämmer.

Som att gå långa promenader i skogen, fixa sig varje morgon med båda hår och smink och så klart hinna städa varenda dag – men allt är bara en bluff. 

”Känner du igen dig? Inte? Vilken tur, för det gör inte jag heller. I själva verket har jag inte orkat fixa mig alls i helgen. Ingen make-up och inga långa promenader i skogen. Snarare tjat om vems tur det är att gå ut med hundarna. Ja en sån lat helg”, skriver Laila Bagge på sin blogg.

LÄS MER: Efter åren tillsammans – Laila Bagges sorg med kärleken: ”Jag verkar inte kunna få fler…”

Föräldrar blir frånvarande med sina barn

Laila Bagge tycker det är viktigt att lyfta fram sanningen.

Laila Bagge. Foto: Viafree

”Många låtsas att det är helt perfekt. Att man hinner med allt. Helt ärligt, vem gör det? De flesta bilder ni ser på sociala medier är fake. Smutsen och oredan är bakom kameran och inte framför. Men det är bara det framför som ni får se”. 

Tv-profilen lyfter också fram mammor och pappor som låtsas vara perfekta i sociala medier. 

”Föräldrar som låtsas vara dad eller mom of the year, som tar bilder och lägger ut när dom leker med sina barn eller när dom gör andra roliga saker med sina barn. Många gånger när jag själv råkat vara närvarande i sådana situationer så har föräldern suttit mer i sin telefon och scrollat än spenderat tid med sitt barn”, berättar Laila Bagge, säger hon till Expressen.

Det är nog många av oss som känner igen oss i det du beskriver Laila! Vi får verkligen se till att ta tillvar på den extratiden vi får nu hemma i dessa tider!

Exit mobile version