Laila Bagges tårar för systern Linda — ärliga orden om relationen: ”Jag vet du har det tufft nu…”

Vår vårdpersonal är verkligen våra hjältar. Under flera månader har de arbetat ihärdigt med att våra coronapatienter och samtidigt jobbat under minst sagt speciella omständigheter.

Tv-profilen och radioprogramledaren Laila Bagge vet exakt hur det är att få en inblick i vården.

Hennes syster Linda arbetar nämligen i vården, och i ett känslosamt inlägg på Instagram.

”Jag vet att du har det tufft nu, och det är lätt att bli låg, så vill bara berätta vad jag ser och vet om dig!”, skriver Laila på Instagram.

Det är speciella tider för oss alla sedan coronaviruset bröt ut för flera månader sedan, inte minst för vårdpersonal världen över.

Tusentals personer har förlorat livet till viruset, och många har förlorat en kär familjemedlem, partner eller vän.

Men våra hjältar inom sjukvården gör sitt yttersta för att finnas där och vårda alla som behöver det, trots hårda situationer för dem.

Känslosamma orden om systern

Tv-profilen Laila Bagge vill därför hylla sjukvården speciellt mycket för deras fina arbete, eller närmare sagt hennes syster Linda.

I ett långt känslosamt inlägg hyllar Laila systern som hon hoppas ska förstå vikten av den insats hon gör varje dag i sitt arbete.

”Jag vet att du har det tufft nu, och det är lätt att bli låg, så vill bara berätta vad jag ser och vet om dig! Du är fantastisk, jag vet hur du jobbar och sliter, och hur mycket mer du tar på dig än vad du egentligen borde! Du är alldeles för hård mot dig själv och begär att du ska klara av mer än vad en vanlig människa skulle gå in i väggen av”, skriver Laila Bagge på Instagram.

”Du är fantastisk”

Laila Bagge skriver vidare och skriver att hon beundrar sin syster för att vara chef för ett helt team av sjuksköterskor, samtidigt som hon ska vara tillgänglig dygnet runt och hoppa in som sjuksyster när det behövs.

”Jag har själv jobbat med dig, under en längre period och du är fantastisk, jag har aldrig stött på någon som jobbar så hårt och ser till att lösa saker som man inte trodde gick att lösa! Du är grymt lojal och hängiven till dina kollegor och tar ett alldeles för stort och personligt ansvar i allt du gör även om det inte är något du egentligen behöver göra i vissa fall, så gör du det ändå för att du bara är sådan”, skriver Laila Bagge.

”Låt mig då få fånga upp dig”

Laila fortsätter skriva att hon hoppas att systern förstår hur fantastisk hon är som person och den underbara insats som hon gör varje dag i sitt jobb.

”Jag vet nu Linda att du tänker att det finns många som jobbar och sliter så hårt just nu och och det är inte mer synd om dig än vad det är om någon annan. Men låt mig då få fånga upp dig som du gör med så många andra när dom behöver det, för just nu handlar detta inlägg om dig. Och du förtjänar också att få höra att du är förbannat bra och jag ser dig, ser hur mycket du jobbar och vänder ut och in på dig själv för att räcka till”.

I slutet av inlägget avslöjar Laila inlägget med att skriva att hon är så stolt över sin syster, och att efter de känslosamma ord kommer också ett par tårar när hon tänker på sin syster.

View this post on Instagram

Fina syster ❤️ jag vet att du har det tufft nu, och det är lätt att bli låg, så vill bara berätta vad jag ser och vet om dig! Du är fantastisk, jag vet hur du jobbar och sliter, och hur mycket mer du tar på dig än vad du egentligen borde! Du är alldeles för hård mot dig själv och begär att du ska klara av mer än vad en vanlig människa skulle gå in i väggen av. Att du för det första är chef och ansvarig för ett helt team av sjuksköterskor och ska se till att det funkar och att dom har det bra, att se dig jobba och vara tillgänglig dygnet runt och efter att ha jobbat en heldag dessutom kliva in som sjuksyster och jobba ett helt pass då någon sjuksyster blivit sjuk och det inte finns någon annan som kan hoppa in, är mer än vad man borde orka som människa! Jag har själv jobbat med dig, under en längre period och du är fantastisk, jag har aldrig stött på någon som jobbar så hårt och ser till att lösa saker som man inte trodde gick att lösa! Du är grymt lojal och hängiven till dina kollegor och tar ett alldeles för stort och personligt ansvar i allt du gör även om det inte är något du egentligen behöver göra i vissa fall, så gör du det ändå för att du bara är sådan. Du är en krigare och att ha dig vid sin sida som chef (vilket du även varit för mig) eller kollega är fantastiskt, då man vet att du alltid har ens rygg och du bryr dig på riktigt och är mån om alla i din omgivning. Jag hoppas att alla som du har i din närhet förstår vilken fantastisk människa och tillgång du är för du ger mer än 100% av dig själv och skulle egentligen behöva vara lite snällare mot dig själv. Jag vet nu Linda att du tänker att det finns många som jobbar och sliter så hårt just nu och och det är inte mer synd om dig än vad det är om någon annan. Men låt mig då få fånga upp dig som du gör med så många andra när dom behöver det, för just nu handlar detta inlägg om dig❤️ Och du förtjänar också att få höra att du är förbannat bra och jag ser dig, ser hur mycket du jobbar och vänder ut och in på dig själv för att räcka till. Du gör ett fantastiskt jobb du är en krigare och jag är stolt över att ha dig som min syster. (Nu kom det en tår ockdå) Jag älskar dig Ninna pinna❤️

A post shared by Laila Bagge (@lailabagge) on

Hyllningarna efter orden

Och hyllningarna för Lailas inlägg strömmar in.

”Ja detta är fantastiska människor som arbetar inom vården. Vilket jobb de gjort och gör hoppas de oxå får lite utav statens pengar där vi alla medborgare betalat skatt i många år. De är mer än värda detta. All hyllning till din fina syster Linda”, skriver en person.

”Jättefint! Jag blir otroligt berörd och tårögd. Ni är så otroligt fina!”, skriver en annan person.

”Vilken härlig syskonkärlek”, skriver en tredje person.

Så fint skrivet Laila! All sjukvårdspersonal förtjänar alla hyllningar de kan få!