Läkarna häpnar över 106-åriga Dagnys fantastiska återhämtning – har aldrig sett något liknande

Det var tidigare i veckan som läsare av populära Dagny Carlssons, 106, blogg nåddes av beskedet att hon blivit inlagd på sjukhus efter en trafikolycka.

Nu är Dagny Carlsson redan tillbaka hem och läkare förvånas nu över hennes snabba tillfrisknande efter lunginflammationen hon drabbades av utöver skador på armar och blåslagen kropp i samband med trafikolyckan.

”Livet är lite av en bergochdalbana, och har man ramlat ned är det bara att ta nya tag och kravla sig upp igen”, skriver Dagny på sin blogg. 

När Dagny Carlsson blev påkörd av en bil överrösts den 106-åriga bloggerskan av kärlek. Sedan dess har hon återhämtat sig efter skadorna och lunginflammation.

”Att jag överlevde år ett mindre mirakel”, skriver Dagny själv på sin blogg.

Läkare häpnar över Dagnys fantastiska återhämtning. Foto: Åsa Blanck/SVT

– Hon har fått lämna sjukhuset och är hemma igen. Dagny har återhämtat sig mirakulöst snabbt, säger Åsa Blanck, tv-producent på SVT till Expressen och fortsätter:

– Hon låg med syrgas och intravenös antibiotika så sent som i lördags. Men hon återhämtade sig snabbt, berättar Åsa Blanck.

Men det är inte bara Åsa som häpnar över den återhämtning som fantastiska Dagny har gjort.

Dagny är också aktuell med dokumentärfilmen ”Dagny – om jag sätter mig ner nu dör jag” som visas i SVT på tisdag. Foto: Åsa Blanck/SVT

”Ingenting stoppar Dagny”

Läkare berättar för Expressen att de aldrig sett något liknande, men att de menar att Dagny reagerar så mycket bra på medicinen. Möjligen för att hon är ovan att ta antibiotika.

Dagny är gäst i veckans ”Skavlan”. Foto: Pillan Thelaus/SVT

Dagny Carlsson har kämpat på och kom till premiärvisningen av Åsa Blancks nya dokumentär ”Dagny – om jag sätter mig ner nu dör jag”.

– Jag trodde aldrig hon skulle orka med att gå på premiären, men ingenting stoppar Dagny. Jag fick åka och hämta hennes bästa klänning, sedan kom hon till visningen,  säger Åsa Blanck till Expressen.

Vilka underbara nyheter Dagny! Det finns ingen som du! Gilla och kommentera på vår Facebooksida för att skicka styrkekramar till vår fantastiska Dagny!