Läkarnas besked till Agneta Sjödin – efter hälsokampen på inspelningen: ”Känt mig drogad”

Agneta Sjödin har nyss kommit tillbaka efter tuffa inspelningar av kommande Kanal 5 program.

I Lotta Bromés nya podcast ”Brevé Bromé” berättar tv-profilen om hälsobeskedet efter resan och läkarens oväntade utlåtande.

– Jag har gått och känt mig drogad nästan, säger Agneta Sjödin i podcasten enligt Expressen.

Inför en ny kommande satsning i Kanal 5 har flera kända svenska personer skickats utomlands för att segla över Atlanten. Förutom Agneta Sjödin kommer även Thomas Wassberg, Viktor Frisk och Anna Lindberg vara med.

Programmet som kommer visas i höst hade flera tuffa inspelningsdagar för deltagarna.

Agneta Sjödin som nyss kommit hem till Sverige, berättar i podcasten ”Brevé Bromé” om hälsobeskedet hon fick av läkarna efter tuffa inspelningarna.

– Jag mår bättre och bättre för varje dag. Jag kom nyss hem från ett seglaräventyr på Atlanten, och drabbades av något som heter hjärntrötthet. Så jag har gått och känt mig drogad nästan, i en hjärndimma i nästan en vecka, säger hon i podcasten enligt Expressen.

Agneta Sjödin berättar om kampen efter tuffa inspelningarna. Foto: TV4/Youtube

Mentala och fysiska påfrestningar

Hon berättar vidare att hjärntrötthet är något som kan få efter hjärnskakning och stroke eller efter en utmattningsdepression, enligt en läkare.

Enligt Agneta Sjödin själv menar hon att den mentala och fysiska påfrestningen inför programmet kan ha lett till hjärntröttheten, då hon i 16 dygn ska ha förberett sig för utmaningen.

https://www.instagram.com/p/BteXEC9BP4l/

”Jag bara kastade mig ut”

Förutom hjärntrötthet var det också en speciell natt under segeläventyret som blev extra jobbigt. Under en natt hamnade segelbåten i oväder – då fick Agneta panik.

– Det var en natt där som jag fick lite panik. Då hade vi det här ovädret med stormbyar. Vi hade gått av vårat vaktskift, och låg och försökte sova. Jag somnade väl till, och så vaknade jag i den här lilla hytten och det är alldeles mörkt, och jag bara for runt. Det var som att jag inte kunde andas, så jag bara kastade mig ut, berättar Agneta Sjödin i podcasten enligt Expressen.

Tufft att du ändå kämpade på Agneta trots kamp med hälsan, nu får du vila upp dig! Tryck på gilla-knappen för att skicka styrka till Agneta efter tuffa tiden!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/eCMR5vBx4yC1W5XrWRBRCIZywcpobrYopMF3bR4EGY7zKHBdNoKpaneDKAbCgDvs?autoplay=1&endtime=&loop=0&mute=1&player=onyx&starttime=0&videoposter=0&videoposter.endtime=&videoposter.starttime=0″ aspect_ratio=”1:1″ /]