Läkarnas miss efter Linda Lindorffs tuffa sjukdomskamp – ställde fel diagnos

På semesterresan i Dubai blev Linda Lindorff plötsligt akut sjuk. Då tvingades hon till flera operationer, först i blindtarmen och senare för komplikationer efter den första operationen.

Men nu avslöjar den populära tv-profilen vad som egentligen gjorde henne sjuk.

”Det har varit en orolig tid”, skriver Linda Lindorff på Instagram.

Det har varit ett par tuffa månader för tv-profilen Linda Lindorff. Efter flera operationer har följare kunnat vara med på hennes resa på Instagram. Där har hon berättat om kampen att ta sig tillbaka och bli frisk igen, men också att hitta glädjen efter flera operationer och en tid av sjukdom.

Det var när Linda Lindorff  befann sig på semester med familjen i Dubai som hon plötsligt blev akut sjuk. Då tvingades hon operera sig i blindtarmen och sedan igen för komplikationer efter den första operationen.

Nu berättar hon på sin Instagram om läkarens miss efter alla operationer.

”Det var inte blindtarmen som gjorde mig sjuk. Jag hade en stor inflammation i buken som påverkat flera olika organ däribland blindtarmen men även äggstock, äggledare och urinblåsa på höger sida. Min situation i Dubai var akut då jag tuppat av och kom in med hög feber, frossa, kräkningar och stark smärta i buken. Alla möjliga tester gjordes på blod, hjärta, mage ink ultraljud och skiktröntgen… Allt tydde på blindtarmsinflammation”, skriver Linda Lindorff på Instagram.

Blodprovet visade missen

Det var först efter ett blodprov hade gjorts, som svaret på hennes smärtor kom.

”Blodprov visade på blodförgiftning och detta i kombination med smärta på höger sida o att röntgen visade på inflammation kring blindtarmen gjorde att man drog slutsatsen att det var just blindtarmsinflammation. När de sen opererade såg man att jag var inflammerad på ett större område och att det påverkat många organ – men tron var fortfarande att blindtarmen var orsaken”, skriver hon på Instagram.

Hon fortsatte att må dåligt och åkte hem – fortfarande sjuk.

Chockbeskedet från Dubai

Men då kom chockbeskedet från Dubai.

”Så kom ett mail från Dubai där de berättade att de undersökt på min blindtarm och konstaterat att den var frisk. Således hade de opererat bort den i onödan”.

Vill skicka tack efter tuffa tiden

I inlägget vill Linda Lindorff passa på att skicka tack för allt stöd efter den tuffa tiden.

”Det har varit en orolig tid som ni förstår o jag har verkligen fått kroppen undersökt och analyserad. Idag är första dagen sen 9 jan som blodprovet visar att jag har normala värden. Jag är så tacksam att allt gått bra då jag av läkare förstått att situationen varit allvarlig. Nu blickar jag framåt med ny energi och livsglädje. Ni har varit viktiga med allt stöd, så tack igen!”

Va mycket du har varit med om Linda! Men du är stark! Skriv ett hjärta för att skicka styrkekramar till fantastiska Linda Lindorff.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/6E5OGzY1rirSd-U3rox8cgX93HukgtWAUU-QJuBf7yGIIDJWgOszuRKTpL73XOax?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]