Lars Lerin och Junior gör äntligen comeback – men i ett helt annat tv-program…

Vi var många som förälskade oss i Lars Lerin och Manoel ”Junior” Marques när de ställde upp i egna tv-programmet ”Vänligen Lars Lerin” för några år sen. Sedan dess har konstnären också haft egna programmet ”Lerins lärlingar” i samma tv-kanal, nämligen SVT.

Men sedan dess har det varit ganska tyst om familjen. Tills nu.

STOCKHOLM 20150525 Manoel 'Junior' Marques och Lars Lerin anländer till Gröna Lund Vårkalaset 2015 och invigningen of House of Nightmares. Foto: Maja Suslin / TT
STOCKHOLM 20150525 Manoel ’Junior’ Marques och Lars Lerin anländer till Gröna Lund Vårkalaset 2015 och invigningen of House of Nightmares. Foto: Maja Suslin / TT

På tisdagen kom nämligen beskedet att Lerin och Junior ska vara med i ett helt annat tv-program! Och dessutom i en annan kanal.

STOCKHOLM 20180517 Konstnären Lars Lerin ställer ut på Liljevalchs konsthall i Stockholm. Foto: Jonas Ekströmer / TT
STOCKHOLM 20180517 Konstnären Lars Lerin ställer ut på Liljevalchs konsthall i Stockholm. Foto: Jonas Ekströmer / TT

Det handlar om TV4 och den nya säsongen av programserien ”Tillsammans med Strömstedts”, där Junior och Lars kommer träffa Jenny och Niklas Strömstedt.

tillsammans hos strömstedts
Foto: TV4

– Flera av paren vi träffar den här säsongen har varit ihop länge och upplevt stor glädje tillsammans men också slitsamma bråk och svåra motgångar. Det är väldigt intressant och lärorikt att lyssna på människor som har analyserat sin relation, sin kärlek och kan sätta ord på det, säger Niklas Strömstedt i ett pressmeddelande.

Posted by Lars Lerin on Tuesday, January 10, 2017

På TV4 ser man fram emot den nya säsongen.

– Jenny och Niklas är oblyga, nyfikna och väldigt öppna när de undersöker hur paren de besöker löser de utmaningar som finns inbyggda i förhållanden. Kärlek och relationer är något som angår oss alla och jag tror att programmets framgång bygger just på det. Det är en fantastisk säsong med både skratt och tårar, säger Clara Tengbom, exekutiv producent TV4.

Men utöver Lars Lerin och Junior finns det flera andra intressanta gäster i programmet.

Posted by Lars Lerin on Monday, May 21, 2012

Även Anders Bagge gästar med sin Johanna

Lars Lerin och Junior kommer att vara med i det fjärde programmet i serien som alltså visas i TV4. Här är hela sändningsordningen: Program 1: Camilla Läckberg & Simon Sköld, 2: Peter ”Foppa” Forsberg & Nicole Nordin, 3: Jakob Eklund & Marie Richardson, 4: Lars Lerin & Junior, 5: Anders Bagge & Johanna Lind Bagge och slutligen program 6: Björn Ranelid & Margareta Ranelid.

Gilla och dela vidare om du också ser fram emot detta!

Posted by Lars Lerin on Thursday, July 31, 2014