Lasse Kronérs agerande i Doobidoo väcker känslor – tokhyllas av tittarna: ”Älskar dig”

Populära tv-klassikern ”Doobidoo” har dragit igång på allvar.

Senaste lördagarna har Lasse Kronér med gäster förgyllt tillvaron i SVT, och det är tydligt att det varit efterlängtat.

Nu hyllas Lasse stort.

Det populära programmet Doobidoo har den här hösten varit med om en stor förändring, då sändningstiden flyttades från fredagar till lördagar.

Detta var ett beslut från SVT som programledaren Lasse Kronér var mycket upprörd över.

– Jag är så jävla trött på att det sitter 14-åriga chefer där uppe i Stockholm som inte har en jävla aning om vad folklighet är och då ska bestämma vad övriga Sverige ska titta på. De har inte en jävla aning om ni frågar mig, har han tidigare sagt till Aftonbladet.

Höga tittarsiffror

Men trots att programmet tvingats byta dag har det hållit ett stadigt grepp om de lojala tittarna.

Tittarsiffrorna från analysföretaget MMS visar nämligen, än så länge, att Lasse och gänget står inför ännu en succésäsong.

Foto: SVT

Under lördagens Doobidoo var det Camilla Läckberg och Andreas Olsson som tävlade mot Hanna Dorsin och Per Andersson.

För både Camilla och Andreas var det första gången de medverkade i programmet. Att ta in just nya gäster är något som produktionen tycker är viktigt, och ser till att göra varje säsong.

Foto: SVT

Nya gäster

De försöker ha minst 50 procent nya deltagare varje år.

– Spännande med nya konstellationer. Det är det ju alltid, har Kronér sagt till Nöjeslivet och fortsatt förklara att det är något han är väldigt glad över:

– Älskar att vi verkligen försöker och lyckas hitta 50 procent nytt varje år. Det gör både vårt program mer levande och dessutom måste jag hålla mig på fötterna och läsa på och förbereda mer, det är nyttigt att inte ha det för lätt.

Men även om gästerna byts ut och förnyas så är det en sak som de flesta tittare absolut inte vill se förändras, och är programledaren.

Tittarnas hyllningar

Lasse, som under många år arbetat med SVT-klassikern, är minst sagt älskad. I Nöjeslivets kommentarsfält på Facebook hyllas han nu stort.

”Så bra och underhållande program där alla har roligt och vi i TV-soffan får skratta! Suveränt! Kan inte vara bättre en lördagskväll! Lasse Kronér är bästa programledaren!”

”Underbart program, man blir så glad av att se och höra Lasse”

”Allas vår Lasse. Jag bara älskar dig Lasse”

”Ja det är så bra, Lasse är så duktig på att leda programmet, längtar till nästa.”

”Tack Lasse du är bara bäst. Man blir glad av dina program.”

”Toppenroligt med Dobidoo på lördagarna. Lasse en kunnig, rolig och naturlig programledare. Han går rakt och personligt genom TV-rutan som om han är hemma hos TV-publiken!!!!! Han är en av oss!!!”

Du är fantastisk Lasse!

Exit mobile version