Leif GW Perssons ärliga julhälsning till svenska folket – detta skriver han

Leif GW Persson är en av våra allra mest omtyckta personligheter.

Nu skickar författaren, tv-profilen och kriminologen en julhälsning till alla sina följare på Instagram – och det är väldigt fina ord som vi får ta del av.

Det är på Instagram som Leif GW själv skriver en fin och känslosam julhälsning till sina följare. Detta har visat sig vara väldigt uppskattat, då tusentals människor gillat inlägget och skrivit en kommentar med egna julhälsningar till GW personligen.

GW inleder så här:

”Kära följare! Låt mig börja med att önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Om ni undrar varför jag inte haft så mycket att säga eller meddela om vad jag håller på med under den senaste tiden så beror det helt enkelt på att jag haft alldeles för mycket att göra.”

View this post on Instagram

Middag på gården. #jaktmiddag #leifgwpersson

A post shared by Leif GW Persson Official (@leifgwperssonofficial) on

Han beskriver också vad som väntar honom under julledigheten – men meddelar också att han är sjuk.

”Lagom till den väntande ledigheten över Jul och Nyår -där man sitter framför granen och den sprakande brasan medan alla barn och barnbarn tindrar med ögonen – har jag också drabbats av den obligatoriska ”när-man-ska-koppla-av-förkylningen” och varken snorig näsa eller hostattacker är särskilt befordrande för ens förmåga att meddela sig med sin omvärld.”

GW tycker också att vi ska blicka framåt – mot ljusare tider.

”Hur som helst, och detta är fortfarande ett ovedersägligt faktum, så går vi strax mot ljusare tider. Vi hörs efter nyåret så fort alla runt omkring mig tindrat färdigt och ni ska alla ha det Gott fram till dess.”

Här kan du ta del av hela GW:s inlägg och följa hans upptåg på Instagram:

View this post on Instagram

Kära följare! Låt mig börja med att önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Om ni undrar varför jag inte haft så mycket att säga eller meddela om vad jag håller på med under den senaste tiden så beror det helt enkelt på att jag haft alldeles för mycket att göra. Lagom till den väntande ledigheten över Jul och Nyår -där man sitter framför granen och den sprakande brasan medan alla barn och barnbarn tindrar med ögonen – har jag också drabbats av den obligatoriska "när-man-ska-koppla-av-förkylningen" och varken snorig näsa eller hostattacker är särskilt befordrande för ens förmåga att meddela sig med sin omvärld. Hur som helst, och detta är fortfarande ett ovedersägligt faktum, så går vi strax mot ljusare tider. Vi hörs efter nyåret så fort alla runt omkring mig tindrat färdigt och ni ska alla ha det Gott fram till dess. Leif GW Foto: @pierre_bjork

A post shared by Leif GW Persson Official (@leifgwperssonofficial) on

Dela gärna vidare för att önska Leif en God Jul!