Leif GW Perssons pinsamma miss med frun – nu erkänner han: ”Det värsta är…”

Det är mycket kärlek i luften till Alla hjärtans dag och så även hos vår omåttligt populära tv-profil Leif GW Persson.

Efter 21 år som gifta fortsätter romantiken, men det har också gjorts en miss från hans sida som han nu avslöjar.

 

Romantiken fortsätter att sprudla hos Leif GW Persson och hans fru Kim som han varit gift med i över 21 år. Vid flera tillfällen har han hyllat sin fru och beskrivit deras första möte som ”kärlek vid första ögonkast”.

Nu inför Alla hjärtans dag firande berättar vår populära tv-profil om vilka planer han har för sin fru för att skämma bort henne extra mycket på speciella dagen.

– Jag ska uppmärksamma hustrun. Vilken veckodag är det? Det ska jag nog fixa. Jag tänker inte avslöja vad jag ska utsätta henne för, men det blir säkert trevligt, säger Leif GW Persson till Expressen.

Men han erkänner också att det har blivit en del missar under åren.

– De bästa alla hjärtansdagsfiranden har varit de gånger då jag har gjort någonting ordentligt och verkligen uttryckt min kärlek till den som det omfattar, men det värsta är att jag vissa år har glömt bort det, säger han till tidningen.

”Ganska besvärligt att leva med en sådan”

I en tidigare intervju med Expressen berättade Leif GW om den tuffa tiden med frun. Enligt honom själv har hon lämnat honom tre gånger, då han menar att han är knepig att leva tillsammans med.

– Om jag är på gott humör pratar jag oavbrutet. När jag inte är på gott humör eller har en massa annat omkring mig kan jag hålla käften i tre månader och det är ganska besvärligt att leva med en sådan. Jag har ju en massa så kallade intellektuella intressen som tar tid. Kim är en jäkligt bra människa, har han tidigare sagt till tidningen.

Leif GW har flera gånger hyllat sin fru Kim. Foto: Maja Suslin/TT

Frun räddade hans liv

Och Kim har även vid ett tillfälle till och med räddat hans liv.

– Ja, jag fick ju en blodpropp när jag hade somnat och det märkte hon. Det var knäpptyst inifrån mitt sovrum i stället för mina vanliga snarkningar och då blev Kim livrädd. Där låg jag och kippade som en fisk. Hon började försöka slå liv i mig samtidigt som hon ringde på hjälp. Först var jag på akuten i sju-åtta minuter. Då var jag helt väck. Dagen därpå vaknade jag på intensiven. Jag hade så kallade strypningsfläckar, punktformade fläckar runt ögonen. Hade jag varit ensam hemma då hade jag dött, har Leif GW tidigare sagt till Expressen.

Man kan inte annat än gilla Leif för att han säger precis som det är! Tryck på gilla-knappen om du också uppskattar Leif GW Persson!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/YEIoszsDTPuu9Wiyb4A80uKPzcEki5RxTTv-KCHcV4sK99D_8gB8sg-CEGuUD_YM?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1080:1180″ /]