Lena Philipsson livsbeslut – efter alla spekulationer: ”Ofri och förminskad”

Lena Philipsson

Foto: Instagram

Lena Philipsson är en av våra största artister i Sverige och är just nu aktuell med ny musik.

Men även om hon har varit i strålkastarljuset under många år, är det ingenting som hon trivs med.

– Jag kan känna mig ofri och förminskad när spekulationer om mitt privatliv tycks viktigare än det arbete jag faktiskt utför, säger hon till Expressen.

Hon har gett oss odödliga hits så som ”Dansa i neon” och ”Det gör ont”.

Men artisten bakom Lena Philipsson, håller sig gärna utanför rampljuset och fokuserar istället på att vara den som bestämmer allt, nu när artisten släpper nya albumet ”Maria Magdalena”.

– Jag har alltid varit involverad i allt från vad jag ska ha på mig, låtar som skrivs, hur jag ska framföra dem, planera shower, dramaturgin – numera har jag ju också börjat skriva manus själv, säger hon till Expressen och fortsätter:

– Ja det låter ju inte klokt, men för mig är det naturligt. Jag tycker det är kul och jag är helt enkelt duktig på det. Jag har alltid känt att själva sjungandet bara är en liten del av allt jag gör.

Trivs inte med offentligheten

Men även om hon är i rampljuset sedan länge, är det offentliga livet inte någonting som hon egentligen tycker om.

– Jag trivs inte med känslan av att vara påpassad så fort jag kliver utanför min lägenhet. Jag kan känna mig ofri och förminskad när spekulationer om mitt privatliv tycks viktigare än det arbete jag faktiskt utför. Jag är jäkligt bra på mitt jobb, men befinner mig i offentligheten enbart för att jag skriver och framför musik, säger hon.

Vi ser fram emot att få höra mer musik från dig Lena och önskar dig lycka till med nya albumet!

Exit mobile version