Lina Hedlunds nya framtidsbeslut med Nassim – efter tiden i Mello: ”Känner mig färdig…”

Lina Hedlund, 41, leder Melodifestivalen 2020 tillsammans med David Sundin och Linnea Henriksson. Det prestigefyllda åtagandet innebär mycket tid ifrån fästmannen och barnen, då festivalen pågår i över en månad och det ska repeteras i olika städer.

Nu berättar Lina om hur familjens planer förändrats. Så fort finalen är över kommer de att flytta från stan.

– Vi är hundra procent överens om att ta det här steget, säger Lina Hedlund till tidningen Hänt.

Foto: Pontus Lundahl/TT

Det har gått över ett år sedan Nassim Al Fakirs uppmärksammade frieri sändes live inför hela svenska folket under Sweden Horse Show.

Svaret blev ”Ja”, men paret valde ändå att skjuta fram bröllopet då annat kom emellan.

Foto: Pontus Lundahl/TT

Lina Hedlund flyttar ut på landet med Nassim

I skrivande stund är Lina aktuell med att leda Melodifestivalen, som tar upp så mycket tid att Nassim tar hand om barnen. Så fort Mello-karusellen är över kommer Lina att ägna mer tid åt familjen. De ska nämligen flytta från lägenheten i Stockholm till ett hus på landet, något Lina velat sedan hon växte upp så som barn.

– Det är väl det som pockar på nu. Jag känner mig också färdig med stan, jag vill bo i lugnet och kunna välja bruset i stället för tvärtom. Jag måste ha naturen nära för att må riktigt bra, säger Lina Hedlund till Expressen.

I samma intervju berättar hon att Nassim inte var sugen på idén från början, då han ville fortsätta bo i stan. Men nu har de båda landat i ett gemensamt beslut.

– Två dagar efter finalen sitter jag med hus. Det blir nog min överlevnad efter Melodifestivalen, i stället för att gå in i post Mello-depression får jag dyka in i det projektet för det ska dräneras och renoveras, säger Lina i en intervju i Expressen.

Jag tycker att det låter som ett härligt beslut för familjen. Dela gärna om du vill önska Lina och hennes fina familj lycka till.