Linda Bengtzings bekännelse – bakom avklädda bilden

Linda Bengtzings starka kroppsuppmaning. Foto: Instagram

En dag med rosor, choklad och kärlekssånger. Ja det är väl evigt förknippat med Alla hjärtans dag. Men när många väljer att hylla sina partners finns det också tid för eftertanke och att kärlekshylla på alla möjligt håll.

Artisten Linda Bengtzing hyllade först sin make för hans kärlek, men sedan kom även inlägget där hon passar på att hylla ingen mindre än – sig själv.

”Dagarna jag inte ger mig själv nån kärlek är väldigt många. Dagarna jag ger mig själv nästintill hat och missnöje är fler”, skriver Linda Bengtzing på Instagram.

Hon fortsätter och berättar att hennes kropp som hon har varit stolt över kan svika henne, och att sjukdom kan tynga ner henne. Och det är inte bara fysiska påfrestningar som kan vara jobbiga.

”Vår lilla familj har utsatts för hög stress oxå med andra negativa faktorer och kanske är det därför jag inte blir frisk. Jag suger in allt och försöker hålla alla andra under vingarna. Men nu viker sig knäna. Jag ser bara marken inte himlen. Så jag ger mig själv en chans att vara mänsklig, missnöjd och lite stukad idag”, skriver hon i inlägget.

Sökt hjälp för att må bättre

Linda menar att vara just sårbar, blir en kärleksgåva till sig själv och att hon tagit modet att söka hjälp för att må bättre.

I slutet av inlägget passar hon på att skicka en stark uppmaning till hennes följare.

”Så alla som tror att instastorys är verkligheten. Att skrytfacebook är folks vardag. Tänd lampan. Se saker som de är. Som vi människor är. Krångliga. Svåra och fantastiska. Men ALDRIG perfekta!”

Fint av dig att våga vara så öppen och personlig! Du är en sann förebild Linda! Tryck på gilla-knappen om du också blev inspirerad av Lindas inlägg.

 

Exit mobile version