Linda Hammar om förlovningslyckan: ”Det är kärlek”

Det har gått 13 år sedan gänget från ”En annan del av Köping” syntes tillsammans i tv-rutan för första gången, och gick raka vägen in i svenska folkets hjärtan.

Ikväll, den 3 februari, är de tillbaka, och mycket har hänt sedan dess. Linda Hammar är samma gamla glada energiska tjej, men relationen med Mats är över sedan länge.

Inför premiären berättar Linda om relationen med nya killen Lars-Åke, som hon dessutom är förlovad med.

Linda Hammars starka känslor för Mats i en annan del av Köping var det inte någon som kunde ta miste på när serien gjorde succé. Relationen fick dock ett slut, och Linda hittade istället kärleken i Lars-Åke, som hon förlovade sig med 2018.

Linda Hammars nya kärlek

Inför premiären av ”Välkommen till Köping” berättar Linda om relationen.

– Det går bra. Det är kärlek. Det bästa med Lars-Åke är att han är snäll och vi har roligt ihop. Det är viktigt det där. Vi kollar på tv och på dvd, Skilda världar brukar jag kolla på, säger Linda till tidningen Hänt.

Paret har varit förlovade i snart två år, men än så länge syns inget bröllop i sikte, någon Linda inte verkar ha någon brådska med.

– Nja, det blir ju lite som man fantiserar. Men vi är förlovade i alla fall, säger Linda till Hänt.

Relationen till Mats i ”En annan del av Köping”

Mats, som Linda var tillsammans med tidigare, är också tillbaka i tv-rutan ikväll. Enligt Linda har de en god relation till varandra idag, och kan vara vänner.

Första avsnittet av ”Välkommen till Köping sänds på Kanal 5 och Dplay den 3 februari klockan 21.00.

Vi unnar Linda all lycka i livet. Dela om du också kommer att se Köpings-gänget i tv-rutan ikväll.