Linda Lindorff ryter ifrån – efter intima förfrågan: ”Jag får redan min beskärda del av…”

Linda Lindorff har under flera år hjälpt singelbönder att hitta kärleken i ”Bonde söker fru”.

Men nu ryter hon ifrån efter intim förfrågan på hennes Instagramkonto.

Sedan starten har Linda Lindorff varit programledare för ”Bonde söker fru” i TV4.

Programmet som även fått en internationell satsning med svenska bönder bosatta utomlands, gör att Linda Lindorff fortsätter sprida kärlek bland våra härliga singelbönder.

På sina sociala medier är hon också flitig på att dela med sig av arbetet bakom programmen, men i ett inlägg på Instagram är det inte fokus på programmet.

Istället handlar det om en förfrågan i hennes kommentarsfält, som gjort att hon nu vill varna andra.

”Det är många av er som reagerat på kommentarerna jag får med jämna mellanrum från olika porrbrudar – och jag tänker precis som ni att det är något mycket märkligt med detta. Varför är jag förföljd av porrbrudar? Fattar att de ju skriver för att marknadsföra sina egna porrkonton men varför  gör dom det på min insta? Nog för att jag har många följare men jag har svårt att tro att ni faller för lockande meddelanden om stora bröst, onani och våta duschbilder. Så hur hamnar dom hos mig och varför?”, undrar sig Linda Lindorff på Instagram.

Linda Lindorffs misstanke

Men Linda tror sig ha en aning om varför just hon har blivit utsatt för detta.

”Och dels beror det säkerligen på att jag jobbar med Sveriges största dejtingprogram där jag ibland använt taggar som #hetasinglar #kärlek #bondehunk etc och det är då kanske hashtags som de här porrkontona följer. Förvisso skriver vissa av dom och erbjuder sig att dejta, med eller utan sex, så kanske är det så att de försöker fånga in mina singelbönder”, skriver hon.

View this post on Instagram

En vecka kvar till premiären av nya bondesäsongen – Bonde söker fru jorden runt! Det känns så otroligt spännande att äntligen få dra igång och visa upp våra nya superheta utlandsbönder i den här internationella varianten Bonde söker fru. Det här är en spin-off på originalet och därmed ska det så klart finnas både likheter och olikheter. Bönder får kärleksbrev och väljer ut sina favoriter. Efter ett första möte Sundbyholms slott med speeddejt och val så flyttar sedan fyra tjejer med in på bondens gård – som då i det här fallet alltså inte ligger i Sverige utan utomlands… I vanliga BSF så presenterar vi 8 bönder och följer 4 av dom i TV4. I BSF jorden runt så presenterar vi 4 bönder och följer 3. Det här innebär att Luigi som också presenterades inte vara med. Vilket så klart är synd men det här är ett formatbeslut – och vilka tre som är med baseras på en bra mix av personligheter och deras erfarenhet av kärlek. Man vill kunna berätta tre olika historier. Vanliga BSF spelas in på sommaren och sänds på hösten. BSF jorden runt spelas in på vintern och sänds alltså nu på våren med start ‪den 3 mars‬. En annan skillnad är det här med mina kläder… För att man ska kunna se även på mig att det är ett nytt program så har jag i Bonde söker fru jorden runt fått jeansförbud. 🙂 Det är sant men ändå sagt med glimten i ögat. Ni som följer BSF vet att jag väldigt ofta har jeansshorts, jeansklänning, jeansskjorta, jeansoverall, jeans…. ja väldigt mycket denim helt enkelt så nu är det jeansförbud. Spännande med förändringar – och roligt att ni kommer kunna se det på TV4 redan om en vecka! Att söka kärlek bönder som bor utomlands innebär så klart en större utmaning och en viss oro att det ska dyka upp brevskrivare som bara vill åka på härlig utlandssemester har så klart också funnits. Hur härligt låter det inte att åka till Mocambique mitt i januarirusket? Tack och lov har det visat sig att folk vet att man inte söker till BSF för att få en semester eller ett tv-äventyr. Folk vet att de som är med menar allvar och därför går det inte att ge sig i kast med det här ifall man inte tror på och söker efter kärleken. På tisdag är det premiär och det ska bli så kul att dra igång! ❤️❤️❤️

A post shared by Linda Lindorff (@linda_lindorff) on

Uppmaningen efter upptäckten

Vidare skriver hon att hon har blockerat dessa konton, men genom att besöka sidorna är Linda orolig för att hon då uppfattas som ”porrsurfare”, och blir därmed kontaktad av dessa profiler.

”Hur som helst så skulle jag uppskatta om jag slapp det, så snälla ni som håller på med den här typen av tjänster, slutar marknadsföra dom på min insta. Jag kommer kontinuerligt att inte bara blockera utan även anmäla alla som gör det med tanke på olämpligt innehåll. Vet inte exakt hur många jag redan anmält men säkerligen ett 50-tal redan. Jag är inte särskilt pryd och porr får man gärna hålla på med ifall man vill men jag vill inte ha det på min sida”, skriver hon.

View this post on Instagram

Det är många av er som reagerat på kommentarerna jag får med jämna mellanrum från olika porrbrudar – och jag tänker precis som ni att det är något mycket märkligt med detta. Varför är jag förföljd av porrbrudar? Fattar att de ju skriver för att marknadsföra sina egna porrkonton men varför  gör dom det på min insta? Nog för att jag har många följare men jag har svårt att tro att ni faller för lockande meddelanden om stora bröst, onani och våta duschbilder. Så hur hamnar dom hos mig och varför? Jag har funderat på det här och dels beror det säkerligen på att jag jobbar med Sveriges största dejtingprogram där jag ibland använt taggar som #hetasinglar #kärlek #bondehunk etc och det är då kanske hashtags som de här porrkontona följer. Förvisso skriver vissa av dom och erbjuder sig att dejta, med eller utan sex, så kanske är det så att de försöker fånga in mina singelbönder. Sedan misstänker jag att varje gång jag får en sån här snuskkommentar och går in och blockerar dom, så kanske det blir som att jag går in och spanar på porrkonton och då blir jag typ en ”porrsurfare” och då riktas än fler av dessa brudarnas intresse mot mig. Hur som helst så skulle jag uppskatta om jag slapp det, så snälla ni som håller på med den här typen av tjänster, slutar marknadsföra dom på min insta. Jag kommer kontinuerligt att inte bara blockera utan även anmäla alla som gör det med tanke på olämpligt innehåll. Vet inte exakt hur många jag redan anmält men säkerligen ett 50-tal redan. Jag är inte särskilt pryd och porr får man gärna hålla på med ifall man vill men jag vill inte ha det på min sida. Dessutom får jag redan min beskärda del av ”sexigheter” i Bonde söker fru 😘 det finns mycket spännande att berätta och romantik och begynnande hetta det ser ni redan i morgondagens avsnitt av Bonde söker fru. 😘🥰❤️

A post shared by Linda Lindorff (@linda_lindorff) on

Vi förstår din frustration Linda! Detta är ingenting som är okej, nu hjälps vi åt att sprida detta vidare så att fler kan uppmärksammas kring dessa konton och blockera dem!