Linda Lindorffs chock – efter beskedet i Bonde söker fru: ”Brutalaste jag varit med om”

Bonde söker fru börjar med en ny säsong på onsdag i TV4, och det är många som ser fram emot den kommande säsongen med tillförsikt.

Långkörare i rutan hör ju verkligen tv-hösten till, och det ska bli spännande att se vilka bönder och deltagare vi får möta i kärleksserien i år.

Som vanligt är det Linda Lindorff som är programledare, och när hon mötte pressen på måndagen förklarade hon för Aftonbladet att den kommande säsongen innehåller ”den brutalaste dumpning” hon någonsin sett.

Turbulent och ”obeskrivligt hett” i nya Bonde söker fru

Det går inte att ta miste på Linda Lindorffs stora förväntan inför den nya omgången av Bonde söker fru! På Instagram la hon under måndagen upp ett foto på sig själv och årets kärlekstörstande bönder.

– Längtar så mycket efter att få berätta alla deras kärlekshistorier! I år är det så oförutsägbart, spännande, turbulent och obeskrivligt hett! Ni kommer älskade detta! skriver Linda på Instagram.

Men samtidigt är det en sak som gnager när Lindorff får möjlighet att berätta om den nya säsongen för Aftonbladet.

– Det gör så ont på ett ställe i årets ”Bonde söker fru”. Det är nästan som: ”Kan man ens visa det?” Det är sån hjärtesorg, det är en så fruktansvärd jobbig situation där nån får bli väldigt väldigt väldigt ledsen, säger Lindorff till Aftonbladet.

Hon förklarar vidare att hon var arg då, och även om personen har sina skäl så är det ”onödigt och respektlöst”.

– Det är den brutalaste dumpning jag varit med om i hela mitt liv, säger hon till Aftonbladet.

Dela gärna vidare om du också tittar på Bonde söker fru!

Foto ovan: TV4/Youtube/Instagram