Lisa Ajax nya bild med dottern får alla att jubla

Lisa Ajax och hennes partner Max hade i mitten av sommaren den stora glädjen att få välkomna dottern Junie till världen. Nu väcker artisten starka reaktioner med sin senaste bild tillsammans med dottern.

Det är få saker som är lika mäktiga som att få välkomna ett barn till världen. Kärleken till de små liven är enorm och det är få saker som väcker lika starka känslor som just att bli förälder.

Under sommaren hade artisten Lisa Ajax, som är känd från både Idol och Melodifestivalen, den stora glädjen att bli mamma till en liten flicka.

– Jag har alltid velat bli mamma och känner mig förväntansfull, sa hon till Aftonbladet när nyheten om hennes graviditet kommit ut.

”En otrolig förlossning som chockade mig totalt, det absolut häftigaste jag varit med om. Född 08:18, 3782 gram och 49 cm lång. Så älskad och efterlängtad,” skrev hon på sin Instagram några veckor efter förlossningen.

Varma kommentarerna efter senaste bilden

Nu har det gått en tid sedan Junie anlände och familjen har hunnit ta vara på sommaren tillsammans. När Lisa under måndagen delade med sig av en fin semesterbild tillsammans med dottern var det många av fansen som kommenterade hur fina de är och hur gullig Junie är.

”Så fin bild på er två”

”Vilken sötnos”

”Ni är så fina tillsammans”

”Go liten tjej du har fått, mys”

”Så vacker du är!!! Och junie med såklart”

”Vacker mamma och ljuvlig bebis! Njut!”

Här kan du se bilden:

Vi kan inte annat än att hålla med! Vi önskar hela familjen allt gott!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev