Magnus Carlssons beslut med exet – efter uppbrottet: ”Det målas upp som det var värsta kriget”

De var ett av Sveriges hetaste par. Magnus Carlsson som då var sångare i Barbados började i sin dåvarande pojkväns discogrupp Alcazar.

Men tiden efter uppbrottet har gjort att Magnus nu fått ta ett beslut angående sitt ex Andreas Lundstedt.

Magnus Carlsson blev ”Barbados-Magnus” med hela svenska folket när han röjde stora framgångar med dansbandet Barbados.

Men under början av 2000-talet tog Magnus beslutet att lämna dansbandsvärlden för discogruppen Alcazar. Hans första framträdande som nya medlemmen i gruppen blev i samband med gruppens deltagande i Melodifestivalen 2004, med ”Not a sinner nor a saint”.

I gruppen fanns också Magnus dåvarande pojkvän Andreas Lundstedt. De var ett par under flera år innan de tillsammans tog beslutet att göra slut.

I en ny intervju med GALA magazine berättar Magnus om beslutet och tankarna om sitt ex efter deras uppbrott.

– Vi har ingen kontakt, men det målas upp som det var värsta kriget. Men det finns väl inte så många som har kontakt med sina ex, säger Magnus Carlsson i en intervju med GALA Magazine.

Magnus Carlsson om relationen: ”Det blev som att knyta ihop säcken”

Förra året gjorde Alcazar ett exklusivt framträdande på Stockholm Pride där alla medlemmar ur Alcazar samlades på scenen. Detta var ett perfekt avslut menar Magnus.

– Men det var väldigt kul med Alcazars reunion på ”Pride” förra året. Jag måste säga att det var ett väldigt snyggt ”clousure” för gruppen, men också på det privata planet. Det blev som att knyta ihop säcken, säger Magnus Carlsson till tidningen.

Familjeplanerna med maken: ”Målet är att det ska bli av”

Numera lever han lycklig tillsammans med sin make Mats. Han berättar vidare att han och maken har planer på att skaffa familj, men när det kommer bli har inte ännu bestämts.

– Tankarna har inte rört sig så mycket sedan sist, det är en sådan otroligt stor apparat som ska till, både juridiskt, men också livsmässigt. Tanken och inställningen är fortfarande att det ska ske, säger Magnus Carlsson till GALA Magazine och svarar på frågan om de längtar:

– Ja det gör vi. När man tagit beslutet att ”ja, det ska ske” så är det skönt och målet är att det ska bli av.

Det är bra att du säger som du tycker Magnus och att du får säga ditt! Vi önskar dig allt gott tillsammans med Mats!