Makens vackra kärleksknep med Charlotte Perrelli – så håller de passionen vid liv efter svåra åren: ”Fungerar inte det så…”

För åtta år sedan ringde bröllopsklockan när schlagerstjärnan Charlotte Perrelli fick sin Anders Jensen.

Sedan dess har kärleken bara fortsatt sprudla för paret, som dessutom planerar att gifta om sig.

Och det finns en särskild anledning till att passionen är lika stark i dag som när de först träffades.

– Vi är som nykära tonåringar fortfarande, berättar Jensen i podcasten ”I huvudet på en entreprenör”. 

Att få träffa den stora kärleken är någonting vi alla drömmer om att få uppleva.

Chansen att få möta en person som fullkomligt överraskar och utmanar dig på sätt du aldrig hade tänkt varit möjligt tidigare blir plötsligt verklighet.

Prinsessan Diana: Vad var det egentligen som hände? Vem bar skulden? Och vad blev hennes sista ord? Lyssna på Nöjeslivets nya podcast här:

Ja den kraft som kärleken för med sig är allt för ofta svår att beskriva.

Men två personer som verkligen funnit den där starka urkraften som kärleken kan föra med sig är Charlotte Perrelli och hennes make Anders Jensen.

2015 sa de ja till varandra i en lyxig och vacker ceremoni och har sedan dess bara blivit starkare och starkare tillsammans.

Under åren har paret dessutom fått två barn tillsammans: sönerna Adrian och Alvin.

Charlotte har också sönerna Angelo och Alessio med exmaken Nicola Perrelli, och Anders har dottern Izabella med exet och tv-profilen Suzanne Sjögren.

Men även om lyckan har sprudlat länge mellan Charlotte och Anders, har paret också mött på tunga hinder på vägen.

Perrelli har vid flera tillfällen varit öppen i intervjuer om hur paret kämpat om att få barn.

Efter att ha drabbats av tio missfall, fick Charlotte det hjärtskärande beskedet.

Charlotte Perrelli drabbades av tio missfall

När hon väntade sonen Alvin fick hon diagnosen Vasa Previa.

Diagnosen innebär att navelsträngen och flera blodkärl låg i vägen för den inre mynningen av livmodern, vilket är livshotande för mamman och barnet.

Charlotte har tidigare berättat att att detta leder till att hon inte kunde föda naturligt, då barnet fortsätter växa i magen trycks det också nedåt mot mynningen. Detta leder sen till att kärlen spricker och det blir en blödning.

– Frågan är inte om – utan när det händer. Och när det händer så stryps syretillförseln till barnet, och det dör på tre minuter. Förr i tiden dog både mamma och barn av det här, eftersom möjligheten till ultraljudsundersökning inte fanns. Idag kan man lägga in kvinnor med Vasa Previa för övervakning innan det planerade snittet görs. För ingen hinner in i tid när kärlen brister, har Charlotte sagt till tidningen Mama.

Charlotte Perrelli
Foto: Youtube/Nyhetsmorgon

Perrelli berättade också i samma intervju om hur hennes tio missfall var så kallade miss abortions, vilket innebär att fostrets hjärta stannat.

– Samtidigt var jag så trött på det här. Att gå upp i vikt, vakna på nätterna för att kissa och så blir det inget. Den där ständiga besvikelsen. Men när jag förstod att jag var gravid med Alvin i vecka fyra kastade jag mig på telefonen och ringde till min läkare för att få börja med injektioner och tabletter som skulle göra det mer fördelaktigt för ett barn i magen. Jag var så rund och stinn från alla mediciner jag tog, som kortison och blodförtunnande. Kortisonet till exempel hjälper kroppen att inte stöta bort fostret. Man sänker helt enkelt sitt immunförsvar, eftersom teorin var att så fort min kropp gick in i en graviditet, så ville den med alla medel stöta bort det som inkräktade och inte skulle vara där. Nu höjdes istället toleransnivån, berättade Charlotte Perrelli då för Mama.

LÄS MER: Charlotte Perrellis besked till maken Anders – efter 7 år som gifta

Charlotte Perrelli och maken Anders ska gifta om sig

Och att ha gått igenom detta tillsammans, har inte minst gjort paret starkare.

Sommaren 2022 meddelade Charlotte och Anders att de tänker gifta om sig och återigen fira deras otroliga kärlekshistoria.

”Nu bestämde vi oss. Efter att ha pratat om detta ett tag så blev vi igår övertygade och inspirerade. Dags att förnya löftena!!!!! Så häftigt att gifta om sig. Dessutom med samma man…. Och ganska lugnt och skönt när man vet att ens respektive kommer säga JA!!! Nu är frågan… hur och var??”, skrev hon då på sin Instagram.

Det dröjde inte lång tid förrän hurrarop ljöd från fansen som uttryckte sin glädje för parets skull.

”Åh va mysigt! Va fina ni är!”, skrev en person.

”Såå fantastiskt, ett stort grattis till kärleken”, skrev en annan.

”Gör det! Ni passar så väldigt bra ihop. Svårt att slå ert förra bröllop dock. Det var ju helt magiskt”, skrev en tredje.

LÄS MER: Charlotte Perrelli bryter tystnaden – ärliga orden om barnplanerna

Anders Jensens kärleksknep med Charlotte Perrelli

Efter flera år med upp och nedgångar kan man undra just vad det är som gjort att Charlotte och Anders kärlek till varandra aldrig har svalnat.

Och enligt just schlagerstjärnans make finns det ett särskilt knep bakom deras stora lycka.

När Anders gästar podcasten ”I huvudet på en entreprenör” berättar han varmt om sin stora kärlek och hur de kämpar för deras kärlek i ur och skur.

– Vi båda är också måna om att få det att fungera, vi båda har varit i ett äktenskap tidigare som inte fungerade vilket gör att om man får en andra chans då vill man få det att fungera, säger han.  

Och att ta sig tid för varandra är nyckeln menar Anders.

– Vi tar en weekend, vi sticker i väg mitt i veckan någon gång, bor över på hotell, är duktiga på att gå ut och ta middagar själva, fungerar det inte så ses vi över en lunch. Vi är bra på att hitta tillfällen tillsammans. Det tycker jag är väldigt, väldigt viktigt. Det är viktigt att få sitta ner och prata oavbrutet, att få sitta ner och prata utan barn, det är viktigt för passionen att få sitta ner och prata bara vi, säger Anders Jensen i podcasten ”I huvudet på en entreprenör”.  

Ni är så fina tillsammans! Vi önskar er allt gott Charlotte och Anders!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.