Malin Berghagen avslöjar intima detaljerna – sexet som håller henne ung

Malin Berghagen håller igång kroppen med yoga. Men Malins bästa knep för att må bra och för hälsan – är att ha sex flera gånger i veckan.

Hälsoprofilen Malin Berghagen. 52, har hållit på med yoga i över 20 år. Och enligt henne hjälper yogan henne att hålla sig frisk och ung.

Malin håller sig frisk med sex

Men Malin Berghagen har ytterligare ett knep för att må bra och hålla kroppen ung. Nämligen sex.

Läs mer: Malin Berghagen öppnar upp om samtalet som förändrade allt: ”Jag vet att jag gör rätt”

– Vi pratar för lite om sex. Det är lite känsligt att prata om det. Det är så tabubelagt och ändå är det något av det mest fundamentala med att vara människa. Alla vuxna gör det och jag tycker att det är oerhört viktigt för hälsan, säger Malin Berghagen till Aftonbladet söndag.

”Sex är något vi alla behöver”

Malin Berghagen har nyligen släppt en ny bok, ”Livslust och hälsa enligt Malin”, där hon berättar om sitt sex. Hon avslöjar att hon helst vill ha sex flera gånger i veckan.

– Sex är något vi alla behöver se till att vi får, helst flera gånger i veckan. Sex gör att stressen försvinner och att du sover bättre. Tillsammans med en partner får du en härlig motionsstund och en djupgående andning som är nog så viktig. Du får taktil beröring som frigör endorfiner i kroppen och gör dig lyckligare”, skriver hon i sin bok.

Malin träffade nyligen kärleken i Martin Charlton. Paret träffades i samma period som hennes mamma Barbo ”Lill-Babs” Svensson gick bort.

Läs mer: Malin Berghagen om uppbrottet med kärleken: ”Jag bara reste mig och gick”

Kommer du att följa Malins råd? Dela gärna vidare!