Malin Berghagens fina överraskning till Lill-Babs – efter inställda 80-årsfirandet

Barbro ”Lill-Babs” Svenssons 80-årsfirande fick ställas in efter att hon förts till sjukhus på grund av hjärtsvikt.

Men snart får hon fira den ordentligt.

Dottern Malin Berghagen bjöd nämligen henne på en riktigt fin överraskning i form av en familjeresa – för hela släkten!

Foto: Fredrik Sandberg / TT / 

Bara dagar innan Lill-Babs 80-årsfirande tvingades hon åka in till sjukhus på grund av hjärtsvikt. Men nu har dottern Malin Berghagen sett till att hon har något mycket trevligt att se fram emot när hon tillfrisknat. Hon har nämligen ordnat en resa för hela släkten till Grekland.

I ett inlägg på Instagram berättar hon om planerna för sommarens överraskningsresa. Det var under en yogaresa till Grekland i somras som idén kläcktes.
”Hon hade ju sagt att hon önskade sig en resa med oss allihop. När jag frågade Vicky (Malins vännina) om råd sa hon på en gång, kom till oss på Alonissos! En ö som ligger inte långt från Skiathos, den ö min mor tog mig till som barn en regnig sommar i Sverige”.

Vill tacka för alla hälsningar

Fans över hela landet har skickat in hälsningar till Lill-Babs under sjukhusvistelsen, något som både Lill-Babs och dottern Malin är oerhört tacksamma för. I ett sms till Expressen skriver Malin Berghagen att Lill-Babs läst alla hälsningar.
”Mamma behöver fokusera på att bli frisk. Men vi har läst alla hälsningar på sociala medier och hennes mobil för henne och hon har bett oss tacka alla från henne”, hälsade hon via dottern Malin Berghagen i ett sms till Expressen”.

Nu får vi verkligen hoppas att Lill-Babs tillfrisknar snart! Och sen får vi hoppas att hon får en underbar resa med hela släkten i sommar! Gilla och dela för att hylla Malin Berghagens fina gest till härliga Lill-Babs!

När jag var på min yoga resa till Skiathos i höstas satt jag tillsammans med min väninna Vicky Santikos och pratade runt vad vår älskade mamma mormor och gammelmormor önskade sig i födelsedags present av oss. Hon hade ju sagt att hon önskade sig en resa med oss allihop. När jag frågade Vicky om råd sa hon på en gång, kom till oss på Alonissos! En ö som ligger inte långt från Skiathos, den ö min mor tog mig till som barn en regnig sommar i Sverige. Jag kollade med klanen och alla vår på. Och nu är det klart!!! Nu när hon behöver den som mest. Vad mer är möjligt??!! I samarbete med @apollosverige reser vi nu ner till Alonissos i sommar med barn, barnbarn och barnbarnsbarn och respektive. Jag är så lycklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Och tror ni hon blev glad??? ❤️ Yeap!!! Så nu är det bara att blir frisk mamsen så drar vi till värmen, grekisk sallader och solnedgångar i det turkosa havet. Kanske åker vi till Skopelos och tittar på kyrkan där Mamma Mia spelades in. Och sjunger Dancing Queen för dig!! Vi älskar dig!! Marpunta Beach Village here we come!!! 🍓👠❤️💋

A post shared by Malin Berghagen (@mberghagen) on