Malin Berghagens ord – efter exmakens avslöjande: ”Oavsett vad herr Nilsson har gjort…”

De var ett av Sveriges mest omtalade par under 90-talet.

För en kort tid sedan släppte Tommy Nilsson sin självbiografi, och exfrun Malin Berghagen berättar om hennes känslor efter boksläppet.

– Han har väldigt stor respekt för den relation han är i nu och pratar inte så mycket om det som varit, säger hon i podcasten ”Berghagen och Tess”.

När de träffades hade de redan två barn på varsitt håll: Malin Berghagen hade dottern Love och sonen Christopher ihop med sångaren och dansaren Dag Taylor, medan Tommy Nilsson hade barnen Angelica och sonen Kalle från tidigare förhållanden.

Tillsammans fick de barnen Linn och Isak men efter 15 år tillsammans skilde sig Tommy Nilsson och Malin Berghagen.

För en tid sedan släppte Tommy Nilsson sin självbiografi och berättade då i en intervju med Expressen att han bett om ursäkt till Malin efter deras år tillsammans.

– Malin lämnade mig. Jag har bett om ursäkt för hur jag betedde mig när jag festade för mycket. Det kanske gjorde att det blev som det blev. I efterhand kan jag se att vi var tillsammans för länge. Jag ville så gärna hålla ihop vår relation. Men det var absolut rätt som det blev, sa Tommy Nilsson till tidningen.

Nyligen fyllde också artisten 60 år vilket också deras barn var med och firade.

– Det var väldigt många där och Kristoffer och lova var där, mina barn. De ser ju honom som en en extrapappa verkligen och har varit en väldigt viktig del i deras uppväxt, säger hon i podcasten ”Berghagen och Tess”.

Uteblev från exmakens firande

Hon berättar att Tommys fästmö Linda Olsson ringde Malin för att få hjälp med att få ihop barnen – men att hon själv höll sig undan från firandet.

– Exfruar var inte där, utan jag höll mig hemma. Det här var Lindas show och det räcker gott. Jag behövde inte gå på den festen. Barnen var där och massor av vänner, säger Malin Berghagen i podcasten.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️

A post shared by Linn Berghagen Nilsson (@linnbnilsson) on

Hennes poddkollega Tess Merkel frågar då Malin om hon har läst exmaken Tommys självbiografi och om hon vet om hon är med i boken.

– Jag vet faktiskt inte. Jag vet att det var någon som sa att det stod någonting om att han hade haft alkoholproblem  och att han har bett om ursäkt till oss  i boken men jag vet inte om det är sant eller inte.

Malin Berghagen om relationen med Tommy Nilsson

Malin Berghagen berättar vidare om hur relationen ser ut idag med exmaken.

– Nu är det ju såhär att han är ju oavsett vad herr Nilsson har gjort eller inte gjort, i sitt liv så kan man inte ta ifrån honom det att han typ är världens snällaste personen i världen och omtänksammaste människan i världen. Så jag har väldigt svårt att tro att det ska stå något elakt eller negativt i boken om någon, säger hon.

Kärleken Martin har gett lyckan åter till Malin, berättar hon. Foto: Eero Hannukainen/TT

Att Tommy skulle gå närmare in på deras relation har Malin svårt att tro på.

– Han kanske har skrivit något på just det här om att “jag är bättre nu”,  men han har väldigt stor respekt för den relation han är i nu och pratar inte så mycket om det som varit.

Så fint att höra att er relation är fortsatt god efter så många år som skilda och att ni dessutom har båda två nya partners!