Malin Berghagens tvivel efter Lill-Babs död – nya beslutet med kärleken: ”Lever i ingemannsland”

Inför det stundande bröllopet förbereder sig just nu Malin Berghagen för en intim kärleksceremoni med kärleken och engelsmannen Martin.

Men en viktig sak kvartstår för paret – efter hennes mamma Lill-Babs död.

– Just nu lever vi i “ingenmansland”, säger Malin Berghagen till Svensk dam.

Den 3 april 2018 lämnade en av våra tids största stjärnor världen. Barbro ”Lill-Babs” Svensson lämnade ett liv fullt av glädje, underhållning och massor av kärlek.

Men förutom en fantastisk sångkarriär, lämnades också hennes tre döttrar ensamma, Malin, Kristin och Monica.

Efter deras mammas död har de flitigt arbetat med att hålla sin mors minne vid liv i Järvsö på hennes Lill-Babs egna muséum.

Nu har det gått en tid sedan det tragiska dödsbeskedet och Malin Berghagen förbereder sig för fullt med att planera det stundande bröllopet med kärleken och engelsmannen Martin.

Malin Berghagen berättar om tiden efter mamma Lill-Babs död. Foto: Bertil Ericson / TT

Men det finns många saker att tänka på.

I en intervju med Svensk dam berättar nu yoga-instruktören hur det finns en viktig fråga som inte har blivit besvarad – sedan mamma Lill-Babs död.

– Just nu lever vi i “ingenmansland” och väntar på besked om vad som ska hända med mammas bostad. Vi har sex barn och det ska finnas en plats där alla kan samlas, berättar Malin Berghagen för tidningen.

Kärlekens stöd efter mamma Lill-Babs död: ”Fått mig att skratta massor mellan tårarna”

Malin har tidigare berättar hur hennes Martin har hjälpt henne genom sorgearbetet, och att han är exakt den man som hon behöver idag.

– Det finns inga ord för det stöd han varit under den här tiden. Han har burit mig genom samtal, vänskap och med sin engelska humor fått mig att skratta massor mellan tårarna, har Malin Berghagen tidigare sagt till Expressen.

Kärleken Martin har gett lyckan åter till Malin, berättar hon. Foto: Eero Hannukainen/TT

Och hittat hem hos Martin har hon verkligen gjort.

– Han är stor, stark och trygg. Jag har en inre styrka som han letat efter. Vi kompletterar varandra, säger hon till Svensk dam.

Vi hoppas att allting löser sig till det allra bästa och hålla tummarna! Vi förstår att din mammas bostad är speciellt viktig för dig och din familj. Vi saknar Lill-Babs så mycket!