Malin Berghagens nervositet – inför intima prövningen

Att Malin Berghagen är nyförälskad vet nog de flesta vid det här laget. När mamma Barbro gick bort fanns Martin där som stöd, och avvek aldrig från Malins sida. Nu har paret tagit nästa steg i förhållandet, och Malin står inför en prövning som gör henne nervös.
”Jag är nervös OCH exalterad”, skriver Malin.

Att kärleken spirar mellan Malin och hennes brittiske pojkvän Martin råder det inga tvivel om. Både på Malin och Martins instagram kan man se hur paret gör roliga och vågade aktiviteter ihop, mycket på grund av att Martin är grundare av upplevelseföretaget Live It.

Men nu har de kommit till en punkt som alla i förhållande så småningom kommer till, och det skrämmer Malin mer än någon annan aktivitet. Malin ska nämligen träffa Martins familj.

I samband med härliga bilder på paret delar Malin med sig av nervositeten till sina följare på Instagram, där hon skriver att hon både är nervös och exalterad inför mötet.

”Håll tummarna nu. Träffa killens mamma första gången är ju pirrigt bara det.”

Hur gammal man är blir så slutar man aldrig vara nervös inför att träffa sin käras familj. Kom igen, nu stöttar vi Malin. Dela för att peppa henne.