Måns Zelmerlöw flyttar från Storbritannien

Måns Zelmerlöw, Ciara Janson

Foto: Instagram

Det har varit tufft och Måns Zelmerlöw och hans fru Ciara har fått kämpa för kärleken.

Men på senare tid tycks det som om paret har gjort en vändning i relationen och nått en insikt.

För nu har de äkta makarna tagit ett stort beslut att lämna Storbritannien av en speciell anledning.

– Vi är exalterade, säger Ciara till Expressen.

Under en längre tid har det varit tufft för äkta makarna Måns Zelmerlöw och hans hustru Ciara.

Nöjeslivet har tidigare rapporterat om hur de båda har uttalat sig i medier under våren om att de haft en tuff tid i relationen.

Bland annat berättade Måns öppet och ärligt om hur förhållandet fått sig en ordentlig törn, men att de båda jobbade hårt för kärlekens skull.

– Just nu kämpar jag om min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier, har Måns tidigare sagt till Aftonbladet.

Och på senare tid har vi fått se allt mer av paret på deras respektive sociala medier. Under flera månader slutade de följa varandras konton, men nu har de visat upp en förenad front som fansen fullkomligt älskar.

Nyligen skrev Nöjeslivet om hur de båda passade på att ta kärleksfulla bilder under deras semester i franska Nice.

Och det tycks som om resorna de gjort under senaste tiden, och framförallt tiden de fått tillsammans – har gjort susen för relationen.

Måns Zelmerlöw flyttar från Storbritannien

För när Expressen får en pratstund med Ciara som just nu är aktuell med sin egen konstutställning i Stockholm, är det en glad skådespelare som berättar varmt om hur relationen med Måns har förändrats.

– Måns och jag är på en bra plats, och vi är exalterade att se vad som väntar framåt, säger hon till tidningen.

Samtidigt meddelar Ciara att äkta makarna också tagit ett stort beslut, som inte bara påverkar deras båda karriärer men framförallt familjeliv.

– Vi flyttar till en vingård i Sverige och det är väldigt roligt. Det är massa byggande, renoveringar och såna där saker, berättar Ciara.

Måns Zelmerlöw och Ciara har tillsammans gemensamma sönerna Albert och Ossain. Flyttlasset till Sverige meddelar skådespelaren kommer ske nästa år.

Sedan en tidigare relation har också Ciara sonen Archie. Han kommer däremot bo kvar i Storbritannien med sin pappa, vilket gör att Ciara trots flytten till Sverige, kommer åka dit ofta.

Och den stora omställningen för familjen är någonting som Ciara verkligen ser fram emot, och framförallt lära sig svenska.

– Jag älskar verkligen Sverige och jag älskar hur saker fungerar här, det är annorlunda. Speciellt skolsystemet, det kommer bli en intressant förändring.

Vi är så glada för er skull Ciara och Måns. Vi önskar er allt gott och hoppas allt går bra med flytten!

LÄS MER:

Exit mobile version