Måns Zelmerlöws stora sorg med hustrun Ciara – har förlorat sitt efterlängtade barn: ”Vår lilla bebis”

Det ofattbara har inträffat för Måns Zelmerlöw och hans älskade fru Ciara.

”Vi har förlorat vår lilla bebis”, skriver Ciara på Instagram. 

Den folkkära artisten Måns Zelmerlöw gifte sig för ett år sedan med sin älskade fru, skådespelaren Ciara. Under ett magiskt och kändistätt sensommarbröllop i Kroatien sade paret ja till varandra.

Ett år tidigare, närmare bestämt den 25 maj 2018, var också en stor dag för Måns och Ciara, förmodligen den största dagen.

Då föddes nämligen parets son Albert och det var så klart en stor lycka för hela familjen.

”Välkommen till världen du perfekta lilla superhjälte. Eurovision 2038, nu kommer vi!”, skrev Måns på Instagram då.

För två veckor sedan avslöjade artisten, som själv vann Eurovision för Sverige år 2015, att familjen väntade tillökning! Albert skulle bli storebror.

Men nu under helgen har familjen drabbats av ett fruktansvärt besked. Mamma Ciara meddelar att familjen drabbats av missfall, och förlorat sin bebis.

I ett långt och känslosamt inlägg på Instagram skriver fru Zelmerlöw:

”Det har varit hemska dagar, så jag vill bara berätta varför jag varit tyst. Tragiskt nog har vi förlorat vår lilla bebis. Detta är det andra ”tysta missfallet” vi har fått uppleva under detta år”, skriver Ciara på Instagram.

Hon tackar samtidigt för att folk har skickat sina lyckönskningar till familjen innan detta fruktansvärda inträffade. Samtidigt konstaterar Ciara att hon nu kommer att ta en paus från sociala medier, och lägga fullt fokus på sin familj.

Hon skriver också och tackar personalen på sjukhuset som har hjälpt familjen i denna svåra stund.

”Vi vill tacka er från djupet av vårt hjärta”, skriver hon.

Även Måns Zelmerlöw skriver att det har varit en ”tuff vecka” för familjen i ett inlägg på Instagram där han också tackar personalen på Hallands sjukhus.

Vi tänker på er.