Foto: TV4/Instagram

Marcus Oscarsson visar upp plötsliga förändringen i ansiktet – i direktsändning: ”Känns ovant”

.

Marcus Oscarsson är en av TV4:s kanske mest omtyckta gästprofiler i ”Nyhetsmorgon”.

Den politiske kommentatorn, bördig från Småland, har med sina karaktäristiska utläggningar om politik och samhällsfrågor snabbt letat sig in hos många tittares hjärtan.

Men det är inte bara politik som tv-profilen har ett stort hjärta för. Nyligen prisades han dessutom med det prestigefyllda Djurskyddspriset.

”Det känns jätteroligt att ha fått det här priset och det gör mig väldigt glad. Jag älskar inte bara hundar utan även andra djur och det känns så viktigt att vi tar hand om våra djur på bästa sätt. Inte bara i Sverige utan i hela världen”‚ skrev Marcus Oscarsson då till Newsner i ett mail.

Marcus Oscarsson tackade för stödet efter valrörelsen

Efter den långa valrörelsen och efterspelet kring regeringbildningen valde Oscarsson att tacka för stödet från tittarna – då han medverkat mycket i tv på senare tid.

”Tidernas längsta valrysare är nu till ända. Jag har gjort mitt allra bästa för att höja intresset för politik bland allmänheten i Sverige – precis som vid USA-valet. Det har blivit många tidiga morgnar och sena nätter för att leverera analyser och senaste nytt till alla här på Instagram, Facebook och i TV-rutan. Jag är så tacksam för den möjligheten!”, skrev Marcus Oscarsson då på Instagram.

Här är Oscarssons förändring i ansiktet

När Oscarsson dök upp i direktsänd tv på onsdagen – då Soraya Lavasani och Anders Pihlblad var programledare – gjorde han det i en helt ny stil!

– Dags för sändning. Denna gång för ovanlighetens skull orakad. Känns ovant, skriver Marcus Oscarsson till bilden.

Den vanligen välrakade experten hade alltså valt en lite annorlunda ansiktsbehåring dagen till ära. Det är ju annars så här vi är vana vid att se honom.

Och den nya stilen tycks gå hem hos tittarna! Många har hört av sig i kommentarerna direkt till Marcus för att berömma honom.

”Du är snygg i orakad!!! ??❤️❤️Kram”, skriver en tittare.

”Men Markus… Charmen den Syns ändå” skriver en annan.

”God morgon Marcus du är alltid snygg i Tv-rutan” skriver en tredje.

”Du passar i det ?snyggt” skriver en tittare till Marcus.

”Du är fin hursomhelst! ❤️”, skriver en annan av alla de hundratals som kommenterat inlägget på Instagram.

View this post on Instagram

Dags för sommarfrisyr ✂️☀️??

A post shared by Marcus Oscarsson (@oscarssonmarcus) on

Dela gärna vidare om du också uppskattar Marcus Oscarssons insatser i Nyhetsmorgon!