Marcus Oscarssons känslosamma tack till svenska folket – efter jättehyllningarna: ”Ni är fantastiska”

Det har varit rekordlång sändning kring USA-valvakan i TV4.

En av de som har hållit i trådarna är kanalens politiska kommentator, Marcus Oscarsson som nu överröses av beröm från tittarna.

Nu tackar han svenska folket för stödet.

”Ni är fantastiska”, skriver han i ett Instagraminlägg.

Det har varit en lång och intensiv bevakning för många av TV4:s största profiler.

Tilde de Paula Eby, Malou von Sivers och Marcus Oscarsson är bara några av de som har synts i tv-rutan och bevakat USA:s presidentval.

Kanalen som hade en rekordlång sändning på 37 timmar, hyllas nu stort av tittarna.

”Världens bästa gäng”, skriver en tittare på kanalens Instagramsida.

”Underbara 37 timmar! Inte missat en timme av detta!”, skriver en annan person.

https://www.instagram.com/p/CHMy65iB-Nz/

Och flera verkar också rikta sina hyllningar till en speciell person, nämligen kanalens politiska kommentator Marcus Oscarsson.

”Vi (jag och 20 fanatiska stjärnor till elever) har under dagen följt er sändning med spänning och med hjälp av det haft riktigt bra och intressanta diskussioner om demokrati, röstsystem och rättvisa. De tyckte Markus förklarade så himla pedagogiskt och bra! HEJA!”, skriver en person.

”Tack till er alla som på ett fantastiskt sätt framfört valets intressanta siffror och allt i kring. Extra tack till Marcus Oscarsson för på ett lätt sätt fått även mig att först. Vila er nu o ta väl hand om er alla”, skriver en annan person.

Och hyllningarna verkar också ha nått den tänkta mottagaren.

https://www.instagram.com/p/CHKADRbHoXd/

Tackar svenska folket för stödet

I ett inlägg tackar nu Marcus för allt stöd från svenska folket.

”TUSEN TACK TILL ALLA NI SOM FÖLJT MED I TV4:s USA-VALVAKA”⁣

”TV4:s USA-valsändning varade i drygt 37 timmar och det var en fantastisk upplevelse där spänningen bara ökade och ökade. Denna politiska TV-rysare hade inte varit någonting utan alla ni TV-tittare som hängde med och följde vår USA-valvaka. Ni är fantastiska!⁣ Tusen Tack till Er Alla! ”, skriver han i ett inlägg.

Och hyllningarna fortsätter trilla in även där till Marcus.

”Du är bäst tack för ditt engagemang och energi, och framförallt ditt pedagogiska sätt att förklara världspolitik”, skriver en person.

”Det var otroligt spännande. Så pedagogiskt, hade aldrig trott att jag skulle bli så intresserad av politik. Tusen tack fina Marcus Oscarsson”, skriver en annan.

”Marcus, du är magisk”, skriver en tredje.

Vi kan inte annat än hålla med Marcus! Du är fantastisk och väl värd att hylla varje dag! Nu hjälps vi åt att hylla denna stjärna!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.