Marie Serneholts karriärsbeslut – tar nu avsked: ”Vår värld har vänts upp och ner”

Världen har vänts upp och ned under den senaste tiden och det har gjort att Marie Serneholt tvingats ta ett beslut om hennes karriär.

Livet är tillräckligt för en mamma till tvillingsöner.

Det är två personer som ska ha sina föräldrars fulla uppmärksamhet och är fullständigt beroende av deras omvård och kärlek.

Detta gör att också andra saker i livet prioriteras mycket lägre, precis som det ska vara när man blir förälder.

Det är något som tv-profilen Marie Serneholt känner igen sig i, som nu delar med sig av att mycket har hänt i livet under senaste tiden – till följd av coronaviruset.

”Ja, det ekar tomt här. Det har varit extremt mycket senaste månaderna. Innan vi hamnade i det läget Sverige och världen befinner sig i just nu, så gick vi igenom månader av vab inkl x antal besök på närakuter, vårdcentraler och även sjukhus”, skriver hon på bloggen.

Marie Serneholt
Marie Serneholt berättar om nya beslutet. Foto: TV4/Youtube

Hon skriver vidare att på grund av detta har hon tvingats ta ett beslut – något som hon hade redan tänkt göra för två veckor sedan.

”Livet har alltså ännu en gång kommit emellan och bloggen har blivit lidande. Därför har jag kommit fram till att tacka för mig när det kommer till bloggandet. Vad som händer i framtiden vet ingen, men det känns bra i magen att ta det här beslutet”, skriver hon och tillägger:

”Det här inlägget skulle egentligen publicerats för två veckor sedan, men vår värld har vänts upp och ner i en rasande fart och jag, likt många andra har fått prioritera om”.

View this post on Instagram

These earrings though 😍 @lwljewelry

A post shared by Marie Serneholt (@marieserneholt) on

Tackar för stödet

Hon tackar alla för stödet och att hoppas att hennes läsare ska fortsätta följa henne.

”Heja alla mammor (och pappor) därute som kämpar på trots att man många gånger jobbar i motvind, ni och vi klarar allt och lite till om vi bara hjälps åt och är snälla mot varandra”, skriver hon.

Det låter som ett mycket bra beslut Marie! Vi håller tummarna för att du kanske återvänder till bloggandet en dag!