Märtha Louise om shamanens familj – nu bryter hon tystnaden

Durek Verret, även kallad Shaman Durek, är just nu i full sjå med att lära sig de sociala koderna och etikettreglerna i det norska kungahuset.

Men det är inte bara han som engagerar sig i sin svärfamilj. På Instagram visar prinsessan Märtha Louise öppet vad hon tycker om sin kärleksshamans spirituella familj, efter flera dagar tillsammans.

 

Norska prinsessan Märtha Louise satte stora rubriker 2016 när hon gjorde något så ovanligt i det norska kungahuset som att genomgå en skilsmässa. Hon och maken Ari Behn, 46, gick då skilda vägar efter 14 år tillsammans, och Märtha Louise valde att vara singel ett tag.

I maj i år blev det dock officiellt att prinsessan Märtha Louise träffat någon, och hon satte nya rubriker när det avslöjades att det var shamanen Durek Verret som var hennes nya kärlek.

”När du möter din tvillingsjäl i livet. Jag är så glad att jag träffat min. Shaman Durek har förändrat mitt liv”, skrev Märtha Louise på sin Instagram strax efter att paret blivit offentliga med sin relation i våras.

Prinsessan Märtha Louise om shamanens familj

Och att döma av just sociala medier så ser det ut som att förhållandet fortsätter att utvecklas till vidare nivåer. Trots att deras relation kritiserats av skeptiker så väljer paret att vara tydliga med sin kärlek för varandra, och nu även familjen.

I ett nytt Instagraminlägg hyllar Märtha Louise ”sin nya familj”.

”Ny pojkvän, ny älskad familj. Så tacksam för att få ha er i mitt liv Angelina Verrett, Alexandria Alava och såklart resten av familjen med! Det är alltid ett nöje att upptäcka allt fantastiskt i världen med er”, skriver hon i inlägget.

Om du är intresserad av kungligheter kanske du även gillar detta:

Video: Kungen genom tiderna