Märtha Louises förbud – efter Shaman Dureks nakna uppvisning

2019 var ett omtumlande år för prinsessan Märtha Louise. Förutom att hennes exmake Ari Behn gick bort så blev Märtha Louise offentlig med sin relation till Shaman Durek, vilket gjorde henne till en av medias mest omskrivna personer.

Men allt strålkastarljus som dagligen fallit på prinsessan har gjort att hon måste vara ännu mer försiktig än tidigare, vilket innebär förhållningssätt som Shaman Durek är allt annat än van vid.

Märtha Louise: ”Du kan inte ta av dina kläder…”

Förhållandet har redan prytt flera löpsedlar, och nu verkar det som om Shamanen förstått att det kommer en hel del ansvar i och med förhållandet med en norsk prinsessa.

I I podcasten “The Life Stylist Podcast” berättar han om en specifik incident med prinsessan, som gjorde att hon fick sätta ner foten.

– Jag ser en fotograf i en buske och en kamera som blixtrar. Jag gick tillbaka till villan och min flickvän drog ner rullgardinerna. Så sa hon till mig: “Du kan inte ta av dina kläder framför fönstret igen. De kan se sig, de kan se genom fönstret. Du måste lära dig”, säger Durek.