Martin Stenmarcks glädje med nya flickvännen

Martin Stenmarck

Foto: Adam Ihse/TT, Christine Olsson/TT

Nu har det gått över tre år sedan Martin Stenmarck och Hanna Hedlund valde att gå skilda vägar. Sedan dess har väldigt mycket hänt i Marins liv och inte minst har han funnit kärleken på nytt- en relation som han dock valt att hålla hemlig.

Martin Stenmarck har länge varit ett välkänt namn och han har briljerat både som sångare och skådespelare. Sommaren 2021 nådde nyheten om skilsmässan mellan honom och Hanna offentligheten. De hade då varit tillsammans i 23 år, och även välkomnat tre gemensamma barn till världen – Ida, Love och Saga.

När paret offentliggjorde sin separation skrev de i ett gemensamt uttalande:
”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv.”

Efter separationen med Hanna flyttade Martin till en lägenhet i samma område, medan Hanna bor kvar i familjehemmet och har berättat att hon funnit kärleken på nytt.

Läs mer: Hanna Hedlunds nya hälsobesked – efter otäcka bilolyckan: ”Jag är undersökt…”

”Det är en toppentjej”

Sedan skilsmässan har även Martin hittat en ny kärlek, men han har varit försiktig med att dela detaljer om relationen. Nyheten om att han träffat någon ny avslöjades först i radioprogrammet Halv tre med Lotta Bromé, där han kortfattat bekräftade:

– Jag har någon som jag tycker om.

När frågan nyligen togs upp igen av Hänt valde han återigen att hålla en låg profil, men han kunde inte låta bli att ge en liten hint om hur bra det går.

– Hittar man rätt så hittar man rätt, säger han till sajten.

I samband med detta får han även frågan gällande huruvida han kommer offentliggöra vem det är så småningom.

– Jag tror att det kommer när det kommer. För mig är det nog mer att det är så fint att ha det på något sätt privat. Jag har ju blivit äldre så jag tycker att det faktiskt är ganska skönt att vara mer privat, folk behöver inte veta allt. Men det kommer ni märka! Vi kommer synas ihop, absolut. Det är en toppentjej det här, svarar han då.

Vi är så glada för din skull, Martin! Vi önskar er allt gott!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version