Meghan Markle höll privata resan hemlig – lämnade prins Harry hemma

Ett liv som kunglig innebär att man ständigt är i rampljuset, och att fly kamerorna är nästintill omöjligt om man lämnar slottet.

Men prins Harrys fru Meghan Markle, lyckades till allas förvåning åka på en resa i smyg utan att fångas av en enda kamera. Maken prins Harry? han fick stanna hemma.

Det var bara tre månaders sedan som skådespelerskan Meghan Markle blev en del av det brittiska kungahuset, då hon gifte sig med prins Harry.

Sedan dess har hon försökt att anpassa sig till alla förhållningsregler och uppdrag som livet som hertiginna innebär.

Därför åkte Meghan i hemlighet

Men även kungligheter behöver en paus, därför ville Meghan Markle att hennes resa till väninnan förblev hemlig. Nyligen åkte Meghan till Toronto, Kanada, i tre dagar för att umgås med sin nära vän, Jessica Mulroney, som hon lärde känna under inspelningarna av tv-serien Suits.

Vad som gjorde många förundrade var hur Meghan lyckades åka på resan i hemlighet, utan att någon fotograf upptäckte henne.
– Meghan tillbringade tre dagar hos Jessica Mulroney och hennes make Ben i deras hem i Toronto, säger Omid Scobie, kunglig reporter på ABC news enligt Good morning America.

Foto: Wikimedia Commons

Åkte ensam

Meghan och Jessica har varit vänner länge, och Jessica var en hedersgäst på det kungliga prinsbröllopet. Meghan åkte själv för att få ta igen tid med sin nära väninna och hennes barn, skriver brittisk press.

Ingen är mer än människa och även kungligheter saknar sina nära vänner. Dela gärna för att få fler uppdateringar om kungligheterna.