Foto: Instagram/TV4

Melinda Jacobs och E-types dotter kopplad till respirator

Varje förälders mardröm är att någonting ska hända ditt älskade barn.

Nu delar Melinda Jacobs och Martin ”E-type” Eriksson med sig av ett mardrömsbesked.

Deras älskade dotter Izadora är akut inlagd på sjukhus och kopplad till respirator.

’Kan vi inte tillsammans hjälpas åt att sprida den här kunskapen och spara mycket lidande och dödsfall?”, vädjar Melinda i ett inlägg på Instagram.

Det var i januari 2023 som de numera äkta makarna Melinda Jacobs och Martin ”E-type” Eriksson blev föräldrar för första gången tillsammans.

Paret meddelade då att de välkomnat en liten flicka, dottern Izadora och glädjen var total.

Men nu har paret kämpat förtvivlat under senaste veckorna.

I ett inlägg på sin Instagram delar Melinda nu med sig av hur deras dotter sedan två veckor tillbaka ligger inlagd på sjukhus.

”Det finns ögonblick i mitt liv som är så extremt fyllda av sorg och smärta, som inte bleks av tiden. Skräcken bor där hela tiden, att det ska hända nåt igen, att vi ska förlora nån mer. Och så är olyckan där, det händer och rädslan får liv.
Det här är vår dotter Izadora. Här i respirator. Hon svalde ett knappcellsbatteri, ni vet dom små runda som finns i väldigt många leksaker, klockor, airtags, nycklar, gratulationskort, febertermometrar”, skriver Melinda och fortsätter:

”När batteriet hamnar i matstrupen eller ner i mag, tarmkanalen bildas en elektrisk strömkrets. Det gör att det fräter på organen och en allvarlig brännskada uppstår. Bränner det hål är det livshotande. Så fort batteriet når slemhinnan börjar skador uppstå.Läkarkåren har varnat för dessa batterier. Dom finns i varje hem och är livsfarliga för barn.Vår dotter är inte den första och inte heller den sista som drabbas”.

Melinda Jacobs dotter Izadora inlagd på sjukhus

Melinda skriver vidare att paret trodde de hade gjort allt de kunnat för att göra deras hem säkert.

Men nu har mardrömmen skett.

Genom att dela med sig av händelsen hoppas paret att kunskapen kan föras vidare så att inte fler behöver råka ut för samma sak.

”Jag och Martin har diskuterat och övervägt att visa denna bild där vår dotter är i en väldigt utsatt situation. Men bilden är talande för hur illa det kan gå. Vi har landat i att kan det förhindra att fler barn drabbas är det värt det.
Bilden är nu 2 veckor gammal. Izadora vårdas fortfarande på sjukhus men läget är nu stabilt. Hon har precis börjat dricka och jag får äntligen amma henne igen”.

I kommentarsfältet har nu paret överösts av kärlek och stöttning från vänner och kollegor.

”Men gud va läskigt. All kärlek till er”, skriver artisten Sarah Dawn Finer.

”All omtanke. All kärlek. Hoppas Isadora blir återställd så fort som bara möjligt!”, skriver tv-profilen Frida Boisen.

”Hade ingen aning om detta. Så fruktansvärt! Tur att det verkar gått bra trots allt! Kramar till er allihop!”, skriver vännen Micael Bindefeld.

Vi är många som tänker på er i denna svåra tid, all vår kärlek till hela familjen.

LÄS MER: