Därför drar sig Pernilla Wahlgren undan – inför sonen Benjamins avgörande i Melodifestivalen

Benjamin Ingrosso är storfavorit inför finalen i Melodifestivalen 2018.

Både oddslistor och experter pekar ut ”Dance You Off”-sångaren som vinnare inför Sveriges kval till Eurovision Song Contest.

Samtidigt drar sig mamma Pernilla Wahlgren, schlagerdrottning med klassiker som bland annat ”Picadilly Circus”, sig undan från rampljuset, skriver Expressen.

Benjamin Ingrosso kvalade in till finalen av Melodifestivalen 2018 redan i den första deltävlingen. ”Dance You Off” tog sig vidare till finalen, och nu är det många som tror att artisten kommer att vinna stora finalen i Friends arena.

Själv säger Ingrosso så här:

– Det är jätteroligt så klart. Jag hoppas väl bara att folk, liksom… Det är så lätt att, när man är favorittippad har jag fått höra att man inte röstar, för man tänker att alla kommer rösta. Jag vet själv hur det är att sitta där hemma. Man tänker så, så skiter man i att rösta och då är det någon annan som vinner än den man själv ville, säger Benjamin Ingrosso till Expressen.

Foto: TT

På finalen kommer både pappa Emilio Ingrosso och mamma Pernilla Wahlgren vara på plats. Den senare missade när sonen kvalificerade sig för finalen, men är på plats i Friends arena på lördagskvällen.

Men när sonen kommer på tal svarar hon undvikande:

– Jag vill inte säga någonting, det här är hans grej. Jag håller mig i bakgrunden, säger Pernilla Wahlgren till Expressen.

Samtidigt säger Benjamin att hela släkten kommer att fira om det blir vinst.

Vad tror du, vem vinner Melodifestivalen 2018? Skriv gärna i kommentarerna på Facebook.