Mia Skäringer har kapat håret – hyllas nu efter makalösa bilderna på nya frisyren: ”Herregud”

Mia Skäringer Làzàr har kapat håret helt. Nu visar hon upp nya utseendeförändingen i sociala medier. Och för det hyllas hon nu stort.

Mia Skäringer Lázár, 45, är en av landets mest uppskattade skådespelerskor och komiker. Med allt ifrån humoristiska roller, som i tv-serien Solsidan, till starka litterära verk har hon gång på gång visat svenska folket vilka otroliga färdigheter hon besitter.

Under 2021 släppte tog hon ett kliv rakt in i musikbranschen och släppte ett soloalbum.

Hela albumet släpptes i november och varje låt utgår från olika texter ur Mia Skäringer Làzàrs bok, ”Maria – en kvinnlig komikers dagbok”. Låtarna framförs givetvis av Mia själv, men bakom låtarna döljer sig många samarbeten med väletablerade artister.

Däribland Annika Norlin, Moto Boy, Ane Brun, Nina Persson och Nate Campany.

Nya framgångar med Skäringer och Nessvold

Under 2022 har hon startat en ny podd tillsammans med komikerkollegan Hampus Nessvold. En podd som blivit oerhört populär och som når tusentals lyssnare varje vecka.

Nyligen syntes hon på den kungliga galan The Arctic Ocean Gala. Galan gick av stapeln på Börsen i Göteborg i början på maj och under stödgalan, som arrangeras av den svenska djur- och naturorganisationen The Perfect World Foundation fick Furst Albert II av Monaco motta årets hederspris.

Mia Skäringer gick på galan tillsammans med sin make Gabriel Lázár, 38. På sig hade hon en svart klänning med matchande klackar.

Hon passade också på att visa upp sin nya frisyr.

Tidigare har vi sett Mia i båda ljusa och mörka toner i håret. Lugg eller utan.

Men den här gången är det inte färgen som skiftat färg, inte heller en ny lugg är på sin plats. I stället har Mia kapat håret i en kort page.

Mias Skäringer hyllas för nya frisyren

Mia delade också med sig av en bild på nya utseendeförändringen i sociala medier.

”Jag har minglat och gått i högklackat i 8 timmar, så och på kullersten! Jag har träffat kungligheter och jobbat med leendet, glasen och besticken, vitt rött och alldeles för sött. Idag är man mör och skör. Tack The Perfect World Foundation för en så viktig kväll – denna gång med fokus på att rädda våra hav, det vill säga indirekt även oss själva!”, skrev hon på Instagram.

Mias nya utseende får fansen att jubla och i kommentarsfältet strömmar stöttningen och komplimangerna in.

”Ja herregud nu blir det till att återhämta sig ett par dagar”, skriver en person.

”Jäkla snygg”, tillägger en annan.

”Herre gu vad fin du är!”, skriver en annan.

”Wow vad fin du är”, skriver en tredje.

Vi kan bara hålla med. Du är fin hur du än ser ut Mia. En riktig stjärna!