Miriam Bryant akut till sjukhus – efter oklara beskedet

Miriam Bryant sjöng sig in i svenska folkets hjärtan hösten 2015. Det var då som hon bjöd oss på magiska tolkningar i ”Så mycket bättre” – bland annat en helt fantastisk version av Sven-Bertil Taubes ”Ett sista glas” som fortfarande ger mig rysningar.

Nu är artisten, som egentligen fick sitt genombrott redan 2013 med låten ”Push play” aktuell med nya singeln ”How did I find you” och gästade Kanal 5-programmet ”Breaking News med Filip & Fredrik” på onsdagen.

Men efteråt tvingades popartisten åka till akuten, skriver hon själv på sin Instagram och i kommentarerna är det många fans som uttrycker sin oro.

Miriam Bryant gästade Filip Hammars och Fredrik Wikingssons program tillsammans med sin producent Victor Rådström som hon spelat in den nya låten tillsammans med. De pratade musik, ansiktsigenkänning (se klippet nedan) och det faktum att Miriam nu förärats med en egen spårvagn i hemstaden Göteborg, rapporterar Hänt.

Men vad tittarna inte fick veta var att Miriam åkte till sjukhuset efter inspelningen. Det berättar hon själv om öppet på Instagram.

Dagen innan programmet visades i tv lade artisten upp en bild på sig själv iklädd sjukhuskläder och dropp med kommentaren ”rockstjärneliv”.

Anledningen är dock oklar.

”Jag hoppas inte det är allvarligt du ska vara rädd om dig tjejen .. aldrig kul att hamna på sjukhus hoppas du blir frisk snart krya på kramar”, skriver en följare i kommentarerna.

”Men vännen ❤️ Hoppas det inte är allvarligt! Håller tummarna för dig”, skriver en annan följare.

Många undrar förstås vad som har hänt men Miriam har inte svarat dem ännu i kommentarerna.

”Vad händer bästa du? Krya På Dig”

”Krya finaste Miriam men vad har hänt”

Efter onsdagens tv-sändning i Kanal 5 skrev dock Miriam så här på Instagram i en uppdatering – och gav lite lugnande besked till alla oroliga fans:

”Direkt efter inspelningen fyllde jag och Julia en petflaska vitt, snodde med oss och åkte till akuten. Mår bättre nu!”

I programmet fick hon bland annat testa sitt ansiktsminne.

[arve url=”https://www.facebook.com/BreakingNewsFF/videos/339895880117559/” aspect_ratio=”1:1″ /]

Skicka gärna kärlek och krya på dig-hälsningar till Miriam i kommentarsfältet! 

Den här tolkningen av Sven-Bertil Taubes ”Ett sista glas” ger mig fortfarande rysningar längs hela ryggraden! Helt klart en av de bästa i Så mycket bättres historia.