Molly Sandéns jättehyllning till ”Vår tid är nu”: Alla skådisar är magiska, jag älskar serien!

Tv-serien Vår tid är nu har nått en miljonpublik på SVT – och har varit Sveriges mest sedda program i flera veckor i streck.

En av alla fans är folkkära artisten Molly Sandén, just nu aktuell med TV3:s ”Diabetesgalan”.

Nu avslöjar hon också sin okända relation till två av skådespelarna i serien.

Molly Sandén blev folkkär redan när hon som 16-åring debuterade i Melodifestivalen. Tre år senare, 2012, kom hon trea i tävlingen med bidraget ”Why am I Crying” och just nu är hon aktuell i rollen som programledare tillsammans med Peter Jihde för ”Diabetesgalan” som sänds på onsdag klockan 20.00 i TV3.

Molly själv har levt med diabetes i flera år.

– Det är en berg och dalbana. Både känslomässigt, sockret ju går upp och ner, men också humöret och rent fysiskt hur man mår på verkas ju av det. Men det som förändrats är också attityden inför det, säger hon om sin diabetes.

Molly Sandén om sin diabetes

I början vågade hon inte prata om sin diabetes. Men nu är det annorlunda – och hon hoppas kunna bana väg även för andra som lever med sjukdomen.

– Jag visste inte vilket ben jag skulle stå på. Ena dagen kände jag att det var hur lugnt som helst, men andra dagen mådde jag skit och kände mig hjälplös. Men så fort jag accepterade att det är så, får vara så och att många andra också har det så har det varit mycket lättare att prata om det. Och det har hjälpt jättemycket, att våga visa öppet hur det är. Att diskutera med andra, att ens närmaste vänner är engagerade. Att man inte är helt ensam har underlättat jättemycket för mig, säger Molly Sandén som är mitt uppe i förberedelserna inför den stora, direktsända galan.

Har träffat ”Nina” och ”Calle” i Vår tid är nu

Hon passar också på att avslöja sitt stora intresse för en stor svensk dramaserie – nämligen ”Vår tid är nu”.

– Den är fantastisk, jag älskar den! Så grymma skådisar! Både Hedda och Charlie och alla är magiska!

Hon berättar att hon träffat just Hedda Stiernstedt som spelar Nina och Charlie Gustafsson som spelar Calle privat.

Hedda Stiernstedt i rollen som Nina Löwander i SVT-serien ”Vår tid är nu”. Foto: Johan Paulin/SVT

– Vi har lite gemensamma umgängeskretsar. Man stöter på varandra lite här och där, säger Molly som är ett uppenbart fan av serien.

– Det kommer en till säsong va? Jag väntar in alla avsnitt på den här omgången för att se dem i ett streck. Den har verkligen fått ett jättegenomslag, och det är skitkul med en svensk, så lyckad produktion.

Dela gärna vidare om du också älskar Vår tid är nu!

Foto ovan: Instagram (@MollyS)/Johan Paulin/SVT