Molly Sandéns livsomvändning – efter mötet med Avicii: ”Tur att jag träffade honom”

Sångerskan Molly Sandén ville satsa på en internationell karriär och spenderade mycket tid i Los Angeles under två års tid.

Men drömmen om USA blev en rejäl väckarklocka för Molly Sandén, som gjorde en livsomvändning – efter sitt möte med Avicii.

– Det var tur att jag träffade honom. Det var det som fick mig att förstå att det inte var rätt, säger Molly Sandén i en intervju med DN, enligt Expressen.

För många artister och unga personer är en dröm om det stora livet och succén i USA, ett stort livsmål.

Så var det även för sångerskan Molly Sandén.

Under två år spenderade hon mycket tid i Los Angeles, där hon fick jobba på att utveckla sin musik.

Men det blev inte alls som hon någonsin hade kunnat drömma om.

Molly Sandén om tiden i Los Angeles: ”Behandlade mig som en produkt”

Tiden i Los Angeles blev en tid av lärdom om vad hon egentligen vill och prioriterar. I en intervju med DN berättar Molly hur hon behandlades som en produkt.

– Där behandlade alla mig som en produkt. Det som räddade mig var att jag tog den kunskapen och flyttade hem till Sverige med den. Där borta fick jag skäll om jag inte sa att jag var bäst i världen, om jag inte ville gå ner femton kilo, om jag inte hade på mig särskilda kläder… Här är grunderna mycket rimligare, säger Molly Sandén i DN, enligt Expressen.

Mötet med Tim ”Avicii” Bergling som förändrade allt

Men det blev en person som verkligen gav Molly perspektiv på hela situationen. Nämligen Tim ”Avicii” Bergling, som bara 28 år gammal gick bort förra året.

– Det var tur att jag träffade honom. Det var det som fick mig att förstå att det inte var rätt. Man levde värsta lyxlivet, alla bodde i var sin svit, man fick beställa vad man ville från room service, men… Det var under perioden när han var väldigt sjuk, man såg hur fysiskt dåligt han mådde och hur vidrigt maskineriet runtomkring honom var. Hur folk försökte tvinga honom till saker han inte orkade göra, säger Molly Sandén till DN.

Molly Sandén: ”Ska jag sälja min själ till djävulen i USA?”

Tim fick Molly att se på hennes framtid på ett nytt sätt.

– Är det hit jag vill? Ska jag sälja min själ till djävulen i USA? För vems skull då? Ju större man blir, desto fler människor är beroende av att man ska leverera. Det var en jätteviktig insikt, att nej, inte till vilket pris som helst, säger hon.

Va bra att du mötte Tim, Molly så att du verkligen fick tänka på vad du ville! Gör ett hjärta i kommentarsfältet för att skicka kärlek till dem båda!

 

Läs mer om...