Morgan Alling om svåra traumat – var nära att förlora frun under förlossningen: ”Visste inte om du levde”

För över två år sedan meddelade folkkära skådespelaren och tv-profilen Morgan Alling att hans älskade fru Anna-Maria hade drabbats av cancer.

Sedan dess har stjärnan delat med sig flitigt kring sin stora kärleks tuffa resa och hyllat henne många gånger i sociala medier för hennes mod och styrka.

Och nyligen tog Morgan återigen till orda på ett mycket vackert sätt.

När deras tvillingar fyllde år valde han att visa upp bilder på sin livs kärlek från graviditeten som slutade med stor dramatik.

”Du är den starkaste jag träffat”, skriver han till sin fru i ett känslosamt inlägg på sin Instagram.

Ett besked kan förändra livet på en kort sekund.

Ett provsvar kan vara skillnad mellan en väg framåt eller bakåt.

Ted Gärdestad: Flickidolen som blev kär i kärleken. Men vilka var kvinnorna i hans liv? Hur formades han av dem? Och varför tog varje relation slut så snabbt? Lyssna på Nöjeslivets nya podcast här:

Hösten 2020 meddelade folkkära skådespelaren Morgan Alling den förödande nyheten att hans älskade fru Anna-Maria hade drabbats av cancer.

I ett känslosamt inlägg på sin Instagram öppnade stjärnan upp om det tunga beskedet.

”1 oktober upptäcktes en hjärntumör på min älskade fru Anna-Maria. En vecka senare opererades den bort. Operationen gick bra, men tumören var svåranalyserad. Läkarna kunde inte se vilken variant det var. Det måste man veta för att kunna gå vidare med vilken typ av behandling hon skulle få”, skrev han på Instagram och fortsatte:

”Medan tumören skickades runt på analys, bland annat till Tyskland, levde vi i ångestfylld overklighetskänsla. Ett trauma som aldrig tog slut. 5 veckor senare får vi det glädjande beskedet att tumören ansågs vara den snällaste varianten, som anses vara godartad. Operationen hade gjort sitt och inga vidare behandlingar behövs. Hon kommer gå på rutinkontroller”.

I slutet av inlägget skrev Morgan att det enda familjen nu kunde göra var att ta en dag i taget, och det är precis det som de gjort sedan dess.

LÄS MER: Morgan Allings vackra hyllning till frun – gripande orden efter 2 års kamp mot cancern: ”Så stolt över dig!”

Morgan Allings känslosamma ord om fruns kamp för sitt liv

Då och då har stjärnan gett uppdateringar kring sin frus hälsoläge och hösten 2022 delade Morgan med sig av ett riktigt glädjebesked.

Drygt ett och ett halvt år efter att ha opererat bort tumören hade Anna-Maria lyckats med ett mål hon länge strävat efter – att springa en mil.

”För 1,5 år sen, efter operationen, kunde du inte ens gå 30 meter. Du gav dig fan på att springa en mil. Ett mål du jobbat stenhårt med varje dag. Nu gjorde du det och under 1 timme! Jag älskar och är så stolt över dig! Det är de här målen i livet som gör att man snabbare kommer över jobbiga saker i livet”, skrev han då.

Och nyligen fanns det återigen all anledning att hylla Anna-Maria.

På sin Instagram hyllade Morgan Alling nyligen hans stora kärlek på ett mycket vackert sätt.

Parets tvillingar fyllde nyligen år och detta uppmärksammade skådespelaren med ett bildkollage med foton från tiden då frun bar på deras älskade barn.

Förutom tvillingarna har paret också två barn till.

När tvillingarna hade fötts slutade förlossningen med stor dramatik när Morgans fru svävade frun mellan liv och död.

”6 års sen! Idag fyller våra tvillingar år! Och jag vill hylla Anna-Maria. Att bära två som väger 3,2 kg styck är en otrolig bedrift. Sen valde de att komma ut på olika sätt. En den vanliga vägen och den andra genom akut kejsarsnitt. Dramatik jag inte önskar någon. Efter 1,5 timme där jag inte visste om du levde eller ej var ångest i sin renaste form. Men idag firar vi livet. 2 fina tvillingar som älskar varandra och vi älskar er. Tack Anna-Maria för att finns. Du är den starkaste jag träffat”, skriver han varmt.

Varma stödet efter orden om frun

Inlägget på Instagram har i skrivande stund över 6300 gillamarkeringar, och många har passat på att hyllat paret i kommentarsfältet.

”Det är en bedrift att genomgå en graviditet med ett barn att ha två i magen är en bedrift i kubik. Det är bara att gratulera hela familjen, hoppas ni får en riktigt bra dag”, skriver en person.

”OH MY GOD! Vilken hjälte! Ni är hur fina som helst, båda två”, skriver en annan.

”Vilken fin hyllning du gav Anna Maria. Grattis till dina småflickor”, skriver en tredje.

Många delar också med sig av sina egna historier kring svåra förlossningar.

”Kan säga att jag förstår denna tyngd vår son nummer tvåa vägde 4800 gram, skit jobbigt”, skriver en person.

”Så där såg jag ut för 24 år sedan! Ja det är en bedrift”, skriver en annan.

Så oerhört vackert skrivet Morgan! Vilken fantastisk kämpe Anna-Maria är! All vår kärlek till er!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.