Nanne Grönvalls intima kärleksknep med Peter – så får de relationen att hålla efter alla år: ”Vi har varit…”

Ibland dyker kärleken upp i livet och välter omkull en totalt.

När den väl flyger förbi är det viktigt att hålla hårt i den, något som Nanne Grönvall och maken Peter minst sagt gjort.

Idag har de fått sin relation att hålla i mer än ett halvt liv.

Många av oss drömmer om den där kärleken som är både trygg, innerlig, och kanske framförallt- livslång.

Ett par som inspirerar och berör genom sin stora kärlek till varandra är Nanne och Peter Grönvall.

Faktum är att paret har stått vid varandras sida genom vått och torrt under större delen av livet.

Och känslorna mellan dem är minst sagt starka än idag.

Nannes kärleksförklaring

Inför att paret firade sin 34årsdag publicerade Nanne en fin liten kärleksförklaring till sin älskade make.

”I dag är det 34 år sedan Peter och jag bekräftade för varandra vad vi hade börjat känna för varandra. 34 år tillsammans – det är över halva våra liv. Genom med och motgång har vi tagit oss igenom mycket tillsammans och kärleken är nog starkare än någonsin – även om man inte har sex lika ofta nu som då, så är det ändå bra när det väl blir till. Ni vet, plötsligt händer det!”, skrev stjärnan då på sin Instagram.

Nanne och Peter har varit sammansvetsade genom sitt förhållande, men faktum är att det hela startade genom att de arbetade tillsammans.

”Starkare än någonsin”

Att jobba ihop samtidigt som man försöker vårda sitt äktenskap kanske inte låter som en superenkel uppgift.

Men i en intervju med Amelia har Nanne förklarat att de trivs väldigt bra i varandra sällskap.

– Vi har varit tillsammans så länge och gått igenom så mycket. Bra perioder och tuffa perioder, det är allt från slentrian till kriser i relationen. När vi tagit oss igenom allt har vi också blivit starkare tillsammans. Vår kärlek och vänskap är nog starkare än någonsin i dag. Det är fantastiskt att upptäcka under pandemitiden då vi varit instängda i karantän. Vi lever och trivs så bra med varandra. Man blir ju bästa vänner då man levt och arbetat ihop sju dagar i veckan dygnet runt, i både med- och motgångar. Att dela det är underbart, sa hon då.

LONDON 20220526 Peter och Nanne Grönvall anländer på röda mattan till ABBA Arena, Queen Elizabeth Olympic Park, inför kvällens galapremiär av Abba Voyage. Foto: Pontus Lundahl / TT
Peter och Nanne Grönvall på röda mattan till ABBA Arena, Queen Elizabeth Olympic Park, inför galapremiären av Abba Voyage. Foto: Pontus Lundahl / TT

Så får de kärleken att hålla

Nyckeln till att inte tröttna på varandra berättade Nanne i samma intervju handlar om att de båda har sitt, trots att de umgås så mycket.

– Vi är ju självständiga också. Jag går ut med kompisar och käkar, sa hon i intervjun.

Alla par har sina individuella utmaningar, historier och kärleksknep.

På frågan om hur Nanne och Peter får relationen att hålla har hon berättat för Amelia att det främst handlar om att visa varandra uppskattning.

– Vi säger ofta uppskattande ord. ”Vad fin du är.” ”Vad glad jag är att jag har dig.” Det är nog mest så. Någon gång äter vi middag ute. Som sagt, vi har varit tillsammans i över hälften av våra liv, sa hon till tidningen då.

Ni är så fina tillsammans, vi önskar er allt gott!