Nanne Grönvalls kärleksavslöjande med maken – efter 25 år som gifta: ”Tänk att vi fortfarande…”

De har varit med om upp och nedgångar i deras 32 år långa förhållande.

Nu när Nanne Grönvall och hennes make Peter firar 25 år som gifta, berättar folkkära sångerskan om deras verkliga relation efter alla år.

Nanne Grönvall, en av våra mest älskade och mest folkkära artister har underhållit oss i många år.

Med sitt sprudlande personlighet är det inte svårt att ryckas med i hennes enorma positivitet.

Men förutom att ha en framgångsrik karriär, har hon också tur i kärlek.

Nanne Grönvall om minnet med maken: ”Kommer att svimma”

Tillsammans med maken Peter firar de nu 25 år som gifta och 32 år som par.

Nu ser hon tillbaka på deras bröllopsdag och den enorma nervositet hon kände. Så nervös att hon höll på att svimma.

”På väg ut till Dalarö, där jag satt i baksätet i limousinen med full brudklädsel, så passerade vi en korvkiosk. ”Vänd bilen och stanna vid korvkiosken. Jag är hungrig” ropade jag. ”Men du kan väl inte sitta i bilen med den stora vita brudklänningen och mumsa i dig korv med bröd”, svarade de i bilen. ”Jo, jag MÅSTE ha det, annars kommer jag att svimma i kyrkan. Jag är huuuuungrig”, ylade jag. Så korv med bröd, men utan senap och ketchup dealade jag till mig och glufsade glatt i mig”, skriver hon på Instagram.

Nanne Grönvall: ”Benen skakade under hela vigselakten”

Men allting förändrades när hon såg sin blivande make stå och vänta.

”Jag var så nervös att benen skakade under hela vigselakten. Det kändes så magiskt att få stå i vackra Dalarö kyrka med min kära Peter och våra nära och kära.
Sönerna Robin, Charlie och Felix, som nu är 33, 29 och 27 år, var då bara 8, 4 och 2 år. Wow, tiden går verkligen fort”, skriver Nanne till inlägget.

Så ser deras verkliga relation ut i dag

Nu avslöjar hon hur relation i dag egentligen är.

”Min kära Peter, där vi under vårt hittills 32 åriga förhållande, har gått igenom en resa av berg och dalbanor med toppar och dalar och loopar emellanåt, som alla långvariga parrelationer gör. Att få fira 25-årig bröllopsdag tillsammans känns enormt stort och att vår kärlek känns starkare än någonsin, likaså. ❤️Peter – tack för att du finns i mitt liv som livspartner och bästa vän. Tänk att vi fortfarande har så mycket att prata med varandra om och inte en dag utan att vi får varandra att skratta. Älskar dig så mycket”.

Åh va underbart med kärlek och att den fortsätter vara stark! Nu hyllar vi Nanne och kärleken genom att göra ett hjärta!