Nanne Grönvalls nya besked – efter svåra operationen

Efter en lång halsoperation har nu Nanne Grönvall vilat upp sig för att återhämta sig.

Nu ger hon ett nytt besked från sjuksängen.

Bara för drygt en månad sedan stod hon på scenen i Andra chansen och uppträdde med ”Carpool karaoke”.

Men för några dagar sedan lade folkkära artisten Nanne Grönvall upp en uppdatering efter Melodifestivalen och att hon hade tvingats till operation.

”För sex månader sedan upptäckte min husläkare att jag hade alldeles för höga kalciumvärden i kroppen och som fortsatt stiga på grund av överproduktion i ena bisköldkörteln. Nu är den borttagen för fyra dagar sedan och jag är sedan dess hemma”, skrev Nanne då på Instagram och fortsatte:

”Eftersom bisköldkörtlarna ligger så nära nerverna till stämbanden fanns det också en oro över ev påverkan på detta under operationen. Så visst kände jag en stund av rädsla där jag låg på operationsbordet och just skulle sövas ner”.

Nanne Grönvalls nya hälsobesked

Efter drygt två timmars operation kunde nu Nanne börja återhämta sig och nu skickar artisten en uppdatering om tiden efter operationen och riktar samtidigt ett stort stöd till sina följare för allt stöd.

”Tusen tusen tack för ert underbara stöd och peppning efter operationen. Är så otroligt rörd. I dag har jag varit ute för första gången efter operationen. Gick på härlig promenad med vår älskade samojed Ripley. Så skönt att komma upp ur sängen och ut lite. Hur mår ni själva med allt som händer?”, frågar sig Nanne på Instagram.

Hon skriver vidare om hur coronaviruset påverkar vardagen inte bara fysiskt men också känslomässigt.

”I morgon ska jag skriva lite mer om mina tankar om detta. Skickar massor av kärlek till er alla och tack ännu en gång!”, skriver hon.

Så skönt att höra att du går mot bättringsvägen Nanne! Styrkekramar till dig Nanne!